Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

29 Eylül 2012 Cumartesi

Neon Skin Pack 2.0-X86 Windows 7 Tema


Neon Skin Pack kullanıcıları, keskin, parlak renkleri ile, Windows 7 bilgisayar görünümünü kişiselleştirmek için imkan sunacak. Neon Skin Pack, kolay ve güvenli kurulum seçeneği vardır. Arayüz paketinin yeni sürümünü yüklemeden önce eski veya diğer herhangi bir sürümünü silin. Yüklemeden önce, yükleme tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatmanız, UAC devre dışı bırakmak ve çalışan tüm programları kapatmanız gerekir.


28 Eylül 2012 Cuma

Aero Glass Azure V1.0 Installer


AERO GLASS AZURE v1.0.exe açtığınızda bir cmd ekranı gelecektir ne yazdığı belli değil program Rusça olduğundan , siz sadece cmd ekranına tıklayıp Enter deyin ve 10-15sn bekleyin daha sonra sistem kendi restart edecektir.


LinkCollector 4.5.0.0


LinkCollector bir iş istasyonu veya bir USB Sürücüsü yüklü olabilir taşınabilir bir yer imleri yöneticisidir.  Program desteklenen tarayıcılardan yer işaretlerini içe ve bağımsız bir veritabanında depolamak yardımcı olacaktır.  Evde veya iş yerinde, herhangi bir bilgisayarda yer imlerini kullanabilirsiniz.  LinkCollector da taşınabilir tarayıcılar ve sisteminizde yüklü tarayıcıları ile çalışabilirsiniz.

Zemana AntiLogger v1.9.3.214

Çevrimiçi alışveriş, e-bankacılık ve sosyal ağ siteleri, virüs, keylogger ve spyware gibi günümüz tehlikelerine davetiye çıkarıyor. Bu tehditleri tespit etmek ve korunmak için, ihtiyacınız olan her şey, Zemana AntiLogger’da var. Zemana AntiLogger, bilgisayarınızda çalışan veya çalışmaya başlayan programların hepsini kontrol altında tutarak, sezgisel ve gerçek zamanlı davranış analizleri takip yöntemi ile, sisteminize zarar verebilecek veya çevrimiçi şifrelerinizi çalmaya yeltenen zararlıları, bir kaç mili saniye içerisinde tespit eder ve durdurur. Zemana AntiLogger, kurulduğu sistemlerde, minimum hafıza kullanımı ile sistemi yormadan, maksimum koruma performansı sağlar.

SSL Logger koruması:
SSL zararlıları, internet üzerinden yapılan, özellikle e-ticaret ve e-bankacılık işlemlerinde kullandığımız https, smtps, pops ve benzeri SSL protokollerini kullanan işlemlerde, bilgileri şifrelenmeden önce kaydederek, bilgi güvenliğimizi tehdit ederler. Kullanılan SSL şifrelemesinin güçlü olmasının bu hırsızlığın engellenebilmesi açısından bir önemi yoktur. Çünkü bilgiler, alttaki şemada gösterildiği gibi, şifreleme işleminden önce çalınmaktadır. Zemana AntiLogger ,SSL koruma modülü, güvenlik yazılımlarının hiç birinde bulunmayan, yepyeni bir sezgisel koruma modülüdür. Dünyada ilk olarak Zemana tarafından geliştirilmiştir. Bu teknoloji sadece bilinen değil, aynı zamanda henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen SSL saldırı yöntemlerine karşı da sizi korumaktadır.

Webcam Logger koruması:
İnternete bağlı ve Web kameranız bilgisayarınıza bağlı ise, (günümüzde satılan Laptop bilgisayarların çoğunluğunda dahili WebCam bulumakta) WebCam zararlı yazılımları, sizin isteğiniz ve bilginiz dışında, görüntülerinizi gerçek zamanlı izleyebilir veya vidyo yapıp kendi tarafına alabilir. Dünyada ilk defa Zemana tarafından geliştirilen WebCam koruma modülü ile WebCam zararlılarına karşı, korkusuzca web kamerası kullanabilirsiniz.

Key Logger koruması:
Günümüzde, kişisel bilgilerin en çok ve en bilinen çalınma yöntemi klavyeden basılan tuşların kaydedilmesi yani keylogger yöntemidir. Bu yöntemle klavye aracılığı ile yazılan tüm veriler kaydedilir. Zemana AntiLogger, KeyLogger koruma modülü ile en yüksek seviyede, bilinen ve bilinmeyen tüm keylogger zararlılarına karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.

Screen Logger koruasım:
Günümüzde yapılan, finansal içerikli (internet bankacılığı, e-ticaret vs.) işlemlerde, keylogger zararlılarına tedbir olması için, sanal klavye uygulamaları başlatılmıştır. Sanal klavye uygulamasının yaygınlaşması ile beraber zararlıları da yaygınlaşmaya başlamıştır. Sanal klavye zararlıları, ekran görüntüsü alabilir, mouse imlecini takip ederek sanal klavyede hangi tuşa basıldığını takip edebilir veya bilgisayarda yapılan tüm işlemlerin videosunu yapıp kendi tarafına alabilir. Zemana AntiLogger, Ekran Koruma modülü ile ekranda yapılan ve sanal klavye işlemlerini koruma altına alır.

Clipboard Logger koruması:
Bilgisayarınızda, eğer clipboard zararlısı var ise, kopyala-yapıştır ile yaptığınız işlemler (yaptığınız kopyala-yapıştır işlemi kredi kartı bilgisi, internet bankacılığı giriş bilgileri vs. olursa risk derecesi artar) kayıt altına alınır ve zararlı tarafına gönderilir. Zemana AntiLogger, ClipBoard koruması ile kopyala-yapıştır işlemlerinizi koruma altına almaktadır.

Sistem Savunma:
İşletim sisteminize zarar verebilecek tüm zararlıları engeller.



Face Off Max v3.4.7.2


Face Off Max resimlere fotomontaj yapmanızı sağlayan gelişmiş ve ücretsiz bir fotomontaj programıdır. Yüzünüzü bir dergi kapağına ya da ünlüler arasına yerleştirmek istemez misiniz? Face Off Max ile yapacağınız fotomontajlarla arkadaşlarınızı kıskandırabilirsiniz.
Basit ve kullanışlı arayüzü ile Face Off Max, fotomontaj yapma işlemlerinde sizi adım adım yönlendiriyor. Ayrıca yaptığınız fotomontajları direkt olarak Facebook, Myspace, email, blog gibi sosyal ağ ve araçlarında paylaşabilirsiniz.
Face Off Max programının 3.4.7.2 numaraları son sürümünde çeşitli hatalar düzeltilmiş ve güncelleştirmeler yapılmıştır.


Wise Care 365 PRO 2.02.148


Wise Care 365, hızlı bir tarama motoru, sisteminiz için kayıt defteri, disk ve diğer sistem araçları sunar. PC'nizin performansını artırmak için iyi bir çözümdür. Wise Care 365 ile bilgisayarınız bir daha hiç yavaşlamayacak.

Yazılımın en önemli özellikleri arasında kayıt defteri temizleme, disk temizleme, sistem optimize etme, gizliliğinizi koruma gibi işlevler bulunmaktadır.


Internet Download Manager 6.12 Build 21


Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.


27 Eylül 2012 Perşembe

Internet Download Manager v6.12 Build 20 Final


Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program. İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş.


Unlocker 1.9.1 Final TR


Boyutu oldukça ufak olan Unlocker sayesinde, sinirinizi bozan, kapatamadığınız ve bilgisayarınızdan silemediğiniz uygulamaları kolaylıkla silebileceksiniz. Program sağ tuş menüsüne bir link ekliyor ve daha kolay işlem yapabilmenizi sağlıyor. Alanında en iyilerden biri olan Unlocker tamamen ücretsizdir.



Microsoft Windows 8 Activator (All Edition)


Tüm Windows Activatorlar bir arada
 Xp, 7,8 ve Vista% 100
 Sadece Kurulumu Dosyasına Çift  tıklayın ve talimatları takip edin ...




DAEMON Tools Lite 4.45.4.0316 TR


Daemon Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır.
DAEMON Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd'ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.


AERO Strengthen v2.1 (x86-x64)


Kurulum dosyası AERO Strengthen v.2.1.exe açtığınızda bir cmd ekranı gelecektir ne yazdığı belli değil program Rusça olduğundan , siz sadece cmd ekranına tıklayıp Enter deyin ve 10-15sn bekleyin daha sonra sistem kendi restart edecektir. Winrar teması pakette mevcuttur .
Bu kurulumu kaldırmak için Program/Ekle Kaldır'dan rahatlıkla sisteminizi eski haline getirebilirsiniz.
Kurulumda UAC devre dışı bırakın ne olur ne olmaz Antivirüs engellerse onuda devredışı bırakmalısınız..


Windows 7 Özelleştirici


Popüler programları bir araya toplayan Windows 7 Özelleştirici sayesinde bilgisayarınızı kişileştirmenin ötesine geçebilirsiniz.Windows 7 Özelleştirici programı acemi kullanıcılarında kullanabileceği bilgisayarınızı nasıl kişileştireceğinizi  anlatmaktadır. Sizin yapmanız gerek sadece gerekli olan şeyleri bulmak. Windows 7 Özelleştirici programının yapabildikleri:

- Windows'un başlangıç sesini değiştirme
- Windows'un Boot ekranını değiştirme
- Windows'un Başlat Tuşunu değiştirme
- Windows'un Visual temalarını yüklemesine izin vermek
- Windows'a Visual Temalar yüklemesini sağlamak
- Windows'un Kilit ekranı arka planını değiştirme
- Windows'un Navigasyon (Buton tuşlarını) değiştirmek


Aimersoft Video Converter Ultimate v4.2.4.0


Videolarınızı sürükle bırak yaparak düzenleyebileceğiniz kolay bir video düzenleme programı.

Çıkış formatı:

# MPEG. VCD,SVCD,DVD leri düzenleyen bu programda yaptığınız çıktıları Quicktime veya Digital Video Avi şeklinde kaydedebilirsiniz.
# Videolarınızı NTSC ve PAL ayarında tam uyumlu saklayabilirsiniz.Her türlü videoyu HD yapmak için kullanılan bu yazılımın içerisinde birçok özellik yer alıyor.
# HD ya da SD videoların ses dosyalarını; M4A, WMA, WAV, MP3, AAC, AC3 vb. biçimlere dönüştürür.
# SD ile HD arasında geçiş yapabiliyor.


Anti Trojan Elite v5.6.2

Anti Trojan Elite bir kötü niyetli yazılım kaldırma aracıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlarda bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.


(Aio) Aktivasyon Programı


Bu AİO ile Microsoft XP, Vista, 7 ve Ofis 2003-2007-2010 ürünlerini sorunsuz aktivasyon yapabilirsiniz, tek pakette bütün aktivatörler toplanmış.

AİO Hazırlanırken Kullanılan Aktivatörler:

* Windows 7 Loader 2.1
* Office 2010 Toolkit
* Vista Activation 2008
* XP İçin herkesin bildiği keygen wga fix keyfinder
* Office 2003 ve 2007 aktivasyonları katılımsızdır.


Extremecopy Pro 2.2.2 (x86 x64)

ExtremeCopy küçük boyutlu ve kolay kullanıma sahip bir dosya taşıma programıdır. Kesme, kopyalama ve yapıştırma işlemi yapıldığında Windows’un kendi dosya taşıma aracı yerine devreye giriyor ve dosyaları hedef klasöre taşıyor. Bunu yaparken de Windows’tan daha hızlı bir şekilde yaptığını (%20 ile %120 daha hızlı) ifade ediyor…



Winrar v.4.20. Türkçe

WinRAR, dosya sıkıştırma ve açmaya yarayan RAR arşiv yöneticisinin 32-bit Windows sürümüdür. Arşivleri oluşturma, yönetim ve denetimine olanak sağlayan güçlü bir araçtır.

Özellikler:
RAR ve ZIP 2.0 arşivleri tam olarak desteklenir.
Çok gelişmiş, orijinal sıkıştırma algoritması
Metin, ses, grafik, 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
Sürükle-Bırak kolaylığı ve sihirbaz özelliği sağlayan kabuk arayüzü
Komut satırı arayüzü
RAR olmayan arşiv (7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z) yönetimi
Katı arşivleme, özellikle çok sayıda küçük dosya veya benzer dosyaların sıkıştırılmasını bilinen diğer yöntemlere göre 10%-50% oranında artırabilir.
Çoklu cilt arşivler
Varsayılan veya seçilebilir SFX modüllerini kullanarak kendi açılan arşivlerin (çoklu cilt dahil) oluşturulması
Fiziksel olarak hasar görmüş arşivlerin kurtarılması
Çok ciltli arşivlerin eksik parçalarını yeniden yapılandırmaya izin veren kurtarma ciltleri.
Dosya adlarında Unicode desteği
Şifreleme, arşiv açıklaması, hata günlüğü gibi diğer hizmet işlevleri.

 

Clonecd v.5.3.1.4


CloneCD, müzik ve veri CD'lerinizi yedeklemek amaçlı kullanabileceğiniz harika bir araçtır. Kopya korumasını aşabilen ve kopya korumasını da kopyalayabilen CloneCD her türlü cd'nin birebir(1:1) kopyasını hazırlayabilmektedir. ISO, UDF formatını da destekleyen CloneCD ile DVD disklerini de birebir olarak kopyalama yapabilirsiniz. Türkçe desteği de yeralan CloneCD ile çok zor okunan çizik cd'lerin yedeğini alarak veri kaybından kurtulabilirsiniz.Windows 7 işletim sisteminde rahatlıkla kullanabilirsiniz.