Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

28 Mart 2013 Perşembe

DLL-Files Fixer v2.9.72.2589



Kayıt Defteri hatalarını bulup düzeltme, bilgisayarınızda eksik olan Dll’leri bulup yükleme programı.

Diğer Faydaları:
*Sadelik ve kullanım kolaylığı ile kayıt optimize edin.
*Basit bir ürünü ile Windows ® kayıt defrag.
*Aynı anda tüm DLL dosyası sorunları gidermek ve hatasız Windows kayıt korumak.
*Çökmesini uygulamalarınızı ve PC durdurun.
*Boyunca yayınlanan ve üzerinde istenmeyen pop-up engelleme.
*PC performansı ve işletim sistemi tepki süresi geliştirin.
*İşletim sisteminin performansını hızlandırmak.
*Onarım ve istenmeyen ve geçersiz kayıt defteri girişlerini sizin kayıt defterini temizlemek.


Home Plan Pro v5.2.26.4


Daha çok mimarların ya da o tarzda bir sektörde çalışanların kullandığı bir program. Program ile ev ya da buna benzer yerlerin krokilerini, planlarını kolayca çizebilirsiniz.


Eset NOD32 Güncel Keyler (28.03.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (28.03.2013)


26 Mart 2013 Salı

Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1100 Beta


Malwarebytes' Anti-Malware ile bilgisayarınıza bulaşıp yerleşen virüsler, solucanlar, truva atları, rootkitler, çeviriciler, casus yazılımlar ve malware denen kötü amaçlı tüm yazılımlara karşı sisteminizi taratıp temizleyebilirsiniz. Yaptığınız her taramada program sisteminizi tanıyarak işini daha iyi yapmaya çalışmaktadır. Yeni teknolojisi sayesinde kötü amaçlı yazılımları hızlıca bulur, sisteminizdeki etkilerini kaldırır ve engeller.


MP3 Splitter Joiner PRO 4.0 Build 2516



MP3 Splitter & Joiner Pro, Mp3'lerinizi kesip düzenleyebileceğiniz ve ses dosyaları üzerinden birçok şekilde düzenlemeler yapabileceğiniz, kullanışlı bir ses programıdır.

Uygulama sayesinde ses dosyalarını istediğiniz yerden kesebilir, istediğiniz yerle birleştirebilir ve istediğiniz yerden itibaren bir başka ses dosyasını ekleyerek yepyeni çalışmalar hazırlayabilir ve ses dosyalarınızı rahatlıkla düzenleyebilirsiniz.

MP3'lerinizin yanısıra MPA, WAV, WMA, ASF, OGG, AIFF formatındaki ses dosyalarınız üzerindede düzenlemeler yapabilmenize olanak sağlar.

4 GB dosya boyutuna kadar düzenleme yapabilmenize olanak sağlar ve müzik kesme, kaydetme, düzenleme konusunda oldukça hızlı, kaliteli ve başarılıdır.

* Orijinalliğe en yakın düzenleme yapabilmesi
* Kolay kullanım ve sade arayüze sahip olması
* Gelişmiş biçim destekleyecisi 


Eset NOD32 Güncel Keyler (26.03.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (26.03.2013)



25 Mart 2013 Pazartesi

Graphics Converter Pro v3.20 2013



Graphics Converter güçlü resim düzenleme ve çevirme yeteneğine sahip,
60 özellik bulunmakta bulanıklık keskinlik kabartma ve daha bir çok efek ekleye bilirsiniz,
BMP, DIB, EMF, GIF, ICB, ICO, JPG, JPEG, PBM, PCD, PCX, PGM, PNG, PPM, PSD, PSP, RLE, SGI, TGA, TIF, TIFF, VDA, VST, WBMP ve WMF dahil 500'den fazla grafik giriş biçimini destekliyor.

BMP, GIF, JPG, PNG, WBMP, EMF, TGA, TIF ve WMF dahil 140 grafik biçimini düzenleyerek kaydetmenize olanak tanıyor.

Yazılımın bu sürümü CGM, DWF, DRW, DWG, DXF, GBR, DGN, SHP ve WMF dahil 22 vektör giriş biçimi ve 18 vektör çıkış biçimini de desteklemektedir.


All Antivirus Daily Updated Key Maker v1.0


Tüm antivirüslerin günlük şifrelerini bulabileceğiniz bir generator.


Eset NOD32 Güncel Keyler (25.03.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (25.03.2013)


23 Mart 2013 Cumartesi

Internet Download Manager 6.15 Build 7 Final



Internet Download Manager, Flashget sonrası yapılmış belki de en kapsamlı dosya indirme yöneticisidir. Program sayesinde dosyaları kolayca indirebilir, Rapidshare vb. sitelerde premium üyeliğiniz varsa üyelik bilgilerinizi girerek indirmelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Eğer indirmiş olduğunuz sunucu izin veriyorsa indirilen dosyayı indirme esnasında durdurabilir ve kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Youtube vs. gibi sitelerde izlediğiniz vidyoları kolayca indirebilirsiniz. Bunlara ek olarak program Türkçe dahil bir çok dili destekler. İnternet hızınızı sonuna kadar kullanır, normal Firefox ya da Internet Explorer dosya yöneticilerinden daha hızlı bir şekilde dosya indirebilirsiniz. Linkleri kolay bir şekilde programa alıp indirme keyfini yaşayabilirsiniz.

Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG vidyo içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kullanımı kolaydır.

Özellikler:
. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
. Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
. Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
. İndirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
. İndirme zamanını belirleme
. Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
. Özelleştirilebilir arayüz
. Hızlı güncelleme
. Sürükle-Bırak desteği
. İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
. ZIP önizleme
. FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
. Olaylarda ses çıkartabilme
. Komut dizisi kullanabilme


Eset NOD32 Güncel Keyler (23.03.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (23.03.2013)


Çanakkale Destanı - İnteraktif Cd


Çanakkale Destanıyla ilgili müthiş bir arşiv.


19 Mart 2013 Salı

EximiousSoft Banner Maker v5.10


EximiousSoft Banner Maker, basit bir şekilde kendi bannerlarınızı oluşturabilceğiniz, kullanım açısından oldukça kolay bir yazılımdır. Yazılım içerisinde bulunan efektler sayesinde bannerlarınıza daha güzel görünümler katabilirsiniz.


Registry Winner 6.6.3.18



Registry Winner: "PC Tanıma ve onarımı" için en ileri teknoloji olduğu yazılımdır. Bir sistemi yavaşlama, donma, çökmesini ve kilitlenme gibi bilgisayar hata tarama tamamlandı yapabilirsiniz. Güvenle sistemin hızını optimize etmek ve harika bir performans PC ayarlamak sizin elinizde.Çeşitli can sıkıcı sorunları, yavaşlama, çökmesini veya donma,mavi ekran, kilitlenme, hata mesajları vb. bilgisayar sorunlarını koruma amaçlı hazırlanmıştır.

Özellikler:
* Geçersiz Kullanıcı Ayarları
* Geçersiz Sistem Ayarları
* Geçersiz Başvuru Yolları
* Son Kullanılan Dosyalar Giriş
* Geçersiz Sınıf Anahtarları Kontrol
* Onaylayın Active-X, OLE & COM nesnelerinin
* Kaldırma Bölümler Giriş
* Geçersiz Fonts kontrol edin
* DLL Hataları
* Windows Başlangıç Hataları
* Internet Explorer Hataları
* Java Hataları
* javascript Hataları
* Geçersiz Başlat Menüsü Öğeleri
* Son Kullanılan Dosyalar Giriş
* Sil Boş Kayıt Anahtarları
* Mavi Ekran
* Sürücüsü Hataları


Almeza MultiSet Professional v8.4.9



Almeza MultiSet Professional katılımsız kurulum oluşturma programıdır. Hem işletim sistemi hem de diğer gerekli programların kurulması artık daha kolay. Bunun için ayrı ayrı CD/DVD'ler oluşturmaya ve kayıt bilgilerini tek tek girmeye gerek yok. Almeza MultiSet ile tek bir kod satırı yazmadan işletim sistemi, servis paketleri, güncellemeler ve diğer gerekli progamları tek bir DVD'de oluşturabilir ve sadece bu DVD üzerinden işletim sistemi ve gerekli programlarınızı kurabilirsiniz.

Bu sayede ürün anahtarı, zaman ve yerel ayarlar sorulmadan Windows XP/Vista kurulum CD’si hazırlayabilir ve sık kullandığınız programları bu kurulum DVD'sinin içine ekleyebilirsiniz.

Servis> Disk oluştur bağlantısına tıkladığınızda karşınıza gelen pencerede yapacağınız işleri seçebilirsiniz.

Programlar: Sihirbaz, uygulamanın bir kurulum kitini oluşturmaya izin verip, belirlediğiniz klasöre yerleştirir. Herhangi bir dijital depolama (CD/DVD) türünü belirlenen klasöre içeriği kopyalar. Eğer bir CD/DVD sürücü disk koyarsanız Uygulamalar PC'nize otomatik kurulur.

Windows: Sihirbaz, Windows'un bir kurulum kitini oluşturmaya izin verip, belirlediğiniz klasöre yerleştirir. Herhangi bir dijital depolama (CD/DVD) türünü belirlenen klasöre içeriği kopyalar. Eğer bir CD/DVD sürücü disk koyarsanız Windows'unuz PC'nize otomatik kurulur.

Programlar/Windows: Sihirbaz, Windows ve Uygulamalar bir kurulum kitini oluşturmaya izin verip, belirlediğiniz klasöre yerleştirir. Herhangi bir dijital depolama (CD/DVD) türünü belirlenen klasöre içeriği kopyalar. Eğer bir CD/DVD sürücü disk koyarsanız Windows'unuz ve Uygulamalar PC'nize otomatik kurulur.

Örneğin, Windows ve programlar simgesine tıkladığınızda öncelikle Windows için gerekli bilgileri girip (kullanıcı adı, şirket, bilgisayar adı, Windows ürün anahtarı gibi) daha sonra diğer kısma geçip ayarları yapabilirsiniz.

Dosya > Yeni Paket yoluyla katılmsız kurulum dosyası oluşturulabilir. Açılan pencereden adı, çalıştırılabilir dosya konumu, parametre, kategori seçtikten sonra (isterseniz açıklama kısmına not yazılabilir) 'OK' tuşuna bastığınızda karşınıza gelen küçük pencereyi de geçip (eğer arka planda antivirüs ve güvenlik duvarı programı varsa bunları kapatın) kayıt penceresi gelir. Bu kayıt penceresini durdurduğunuzda programın kaydını başarıyla tamamladınız yazısı gelir. Hangi kategoriye tıkladığınız da burada gözükür ve Servis > Disk Oluştur'a tıkladığınızda gelen pencereden program simgesine tıklayıp gerekli bilgileri girdikten sonra kurulum işlemi başlatılır.


Wedding Album Maker Gold v3.52



Wedding Album Maker ile düğün ya da nişan resimleriniz ile slayt gösterileri yapabilirsiniz. Neden sadece düğün ya da nişan derseniz, program içerisinde yer alan temalar tamamen düğün şablonuna uygun olduğu için, eğer programın adını Türkçe çevirmiş olsak şöyle bir şey olurdu: Düğün Albüm Oluşturucusu. Program içerisinde yer alan basit resim editörü ile resimleri düzenleyebilir, arkaplana müzik ekleyebilir, geçiş efektleri ile harika video klipler yapabilirsiniz. Oluşturduğunuz çalışmaları yine program sayesinde DVD ya da Cd'ye yazabilirsiniz.

Desteklediği Giriş Biçimleri:
Video: MPEG, MP4, AVI, DivX AVI, WMV, VOB, MOV, FLV, RM/RMVB, ASF
Resim: BMP, JPEG, JPG, PNG, TIFF
Müzik: MP3, WAV, WMA, Ses kaydı

Desteklenen Çıkış Biçimleri:
Disk : Standart DVD, VCD 2.0 (Fotoğraf) veya SVCD, Blu-ray Disc, AVCHD disk
Video : FLV, MPEG-1, MPEG-2, MP4, AVI, DivX AVI
HD Video : 720P H.264 AVC çözünürlük ile HD MP4
Mobil Cihazlar için: Cep telefonu, iPod, PSP, Archos, Creative Zen ya da diğer medya


Eset NOD32 Güncel Keyler (19.03.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (19.03.2013)