Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

30 Eylül 2013 Pazartesi

Yamicsoft Windows 8 Manager 1.1.7



Yamicsoft Windows 8 Manager – Pc optimize ve kullanılmayan dosyaları, kayıt defteri ayarlarını temizlemek yardımcı olan bir sistem aracıdır. Programı önemli ölçüde sistem performansını ve güvenliğini artırmak için olanak sağlar. Windows 8 Yöneticisi hızlandırmak ve istikrar ve güvenliği artırmak için tasarlanmış 30' dan fazla araçları içerir.

Sistem ve tüm aygıtlar hakkında ayrıntılı bilgi alır yükleme Ürün Anahtarı Windows Office bulmanıza yardımcı olur. süreçler ve makinenizde subprocesses çalışan tüm ayrıntılı bilgileri gösterir. Windows 8 Yöneticisi tek bir tıklama ile sistem otomatik temizleme sağlar.

Gereksiz sistem görevleri dışlamak için Optimize Görev Takvimi, yürütme ve yakın pencerelerin hızını arttırmak sistemin hızını artırmak için ekipman ayarlamak için sistem ayarlayın.



Advanced SystemCare Pro v6.4.0.292


Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced SystemCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced SystemCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.

Advanced System Care Professional Kullanmanın Faydaları :

Sadece bir tık:

# Tüm işi bir tıkla bitirir.
# Sisteminizi, 1 dakikada tarar ve problemleri düzeltir.

PC'niz için 360° koruma:
# Güncel tanımlamalarla, bilgisayarınızı casus yazılımlara ve reklam yazılımlarına karşı tarar ve saptadıklarını siler.
# Casus yazılımların, kötü web site içeriklerinin bilgisayarınıza yüklenmesini engeller.
# Bilgisayarınızda yaptığınız tüm aktivitelerin günlüklerini siler.

Bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur:
# Geçersiz kayıt defteri girişlerini tarar ve düzeltir.
# Hatalı otomatik başlangıç nesnelerini saptar ve devredışı bırakır.
# Sistem konfigürasyonunu tamir eder, sistemin geç açılmasını ve sistem çökmelerini engeller.

PC performansını 3 kata kadar çıkarır:
# Windows'un kullanmadığı gereksiz dosyaları tarar ve siler.
# Windows'u optimize ederek, internet hızını arttırır ve Windows'un gücünü kaybetmesini önler.

Yenilikler:
# Yeni bir kayıt defteri düzenleyicisi eklendi.
# Kullanıcı arabirimi güçlendirildi.
# Dil paketi güçlendirildi.
# Windows Vista'daki GUI hataları giderildi.
# Genel hatalar giderildi.


Youtube Downloader HD 2.9.9.4


YouTube Downloader, bir çok video sitesinden beğendiğiniz videoları ister yüksek çözünürlüklü HD, isterseniz SD kalitesinde indirmenizi sağlar.Yazılım, Facebook, Google Video, Metacafe, Vimeo, MTV, BBC, Dailymotion vb. gibi web sitelerinden videolar indirmenizi destekler.


Wise Care 365 Pro v2.83 Build 225


Wise Care 365 Pro v2.83 Build 225, en iyi bakım onarım programıdır.Sisteminizi hızlandırıp gereksiz kalıntıları ortadan kaldırarak hem tarayıcınızı hem de bilgisayarınızı optimize edebilirsiniz.


Zero Install 2.3.4


Taşınabilir programlar, istediğiniz yere kolayca götürebilmeniz ve sizi yükleme işiyle uğraştırmaması açısından oldukça faydalılar. Taşınabilir programlardan oluşan USB belleğinizi oluştururken size yardımcı olacak bir araç ise Zero Install. Araç, listesindeki en popüler programları "yüklemeden" çalıştırmanıza yardımcı oluyor.

Araç içerisinde bulunan uygulama mağazasında Audacity'den Notepad++'a birçok popüler uygulama bulunuyor. Zero Install, bu uygulamaları indirip yükleyebildiği gibi güncelleyebiliyor da. Zero Install'u programlarınızı eşitleyecek şekilde yapılandırmanız da mümkün, bu sayede programlarınızın her makinenizde güncel olmasını sağlayabilirsiniz.


29 Eylül 2013 Pazar

Intel Processor Identification Utility 4.75


Intel Processor Identification Utility, anakartınıza yerleştirilmiş Intel çipsetini en iyi şekilde tanımanızı sağlamak amacıyla tasarlanmış bir yazılımdır. Yazılım, Intel tarafından üretildiği için gösterilen tüm bilgilere rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Intel marka işlemcinizi daha iyi tanımanızı sağlayan ve Intel tarafından üretilen Intel Processor Identification Utility, işlemcinizin hızını, önbelleğinin büyüklüğünü, hangi teknolojiye ve özelliklere sahip olduğunu öğrenebilmenizi sağlar. İşlemcinizin tüm özelliklerini metin belgesi olarak kaydedip çıktısını da almanıza izin veren bu yazılım, tamamen ücretsizdir.

Kurulumu oldukça basit olan yazılımı zorlanmadan kullanabilirsiniz. Yazılımın yeni sürümü yayınlandığında, Intel web sitesinden otomatik olarak denetimi yapıp kendisini güncelleyebilen yazılımın sistemden kaldırılması da oldukça basittir.

Yazılımın Genel Özellikleri
Yazılım işlemcinize hız testi uygulayarak işlemcinizin gerçek hızını gösterir.
İşlemcinizin önbelleğinin büyüklüğünü ve hızını öğrenebilmenizi sağlar.
İşlemcinizin çift çekirdekli olup olmadığını ve kaçıncı sürüm olduğunu (Pentium 4 veya aşağısı) öğrenebilmenize izin verir.


Wondershare MobileGo for Android 4.1.0.6


Wondershare MobileGo for Android: Android Telefonlar için Yedekleme, Geri Yükleme ve Yönetim programıdır.Wondershare MobileGo for Android, Android telefonunuzdaki iletişim bilgileri, kısa mesajlar, uygulamalari fotoğraflar, müzikler, videolar, katalog gibi birçok şeyi bir kaç tıkla bilgisayarınıza yedeklemenizi ve geri yüklemenizi sağlayan bir program.


Bedava Forum Sitesi Açmak İsteyenler Buraya



Sizinde bir forum sayfanız olmasını istemezmiydiniz? Forum sayfası açmak için ücretsiz hizmet veren sitelerin linklerini bu konuda paylaşıyorum.Umarım işinize yarar.


Eset NOD32 Güncel Keyler (30.09.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (30.09.2013)


Kaspersky TDSSKiller v3.0.0.10


TDSSKiller programı bilgisayarlara bulaştığında büyük zararlar veren Rootkit virüslerini cihazlarınızdan tamamen temizleyen güçlü programlardan bir tanesi.

Rootkit malware yani zararlı yazılımlarını temizlemek zorlu bir işlem olduğundan dolayı geleneksel virüs tarayıcılar kimi zamanlarda bu yazılımlara karşı zayıf kalabiliyorlar. Bu nedenle belirli aralıklarla TDSSKiller programını çalıştırarak bilgisayarınızda Rootkit virüslerinin barınıp barınmadığını kontrol edebilir ve varsa tamamen temizleyebilirsiniz.

Programın tespit edip temizlediği virüsler arasında şunlar bulunuyor:

Rootkit.Win32.TDSS, Rootkit.Win32.Stoned.d, Rootkit.Boot.Cidox.a, Rootkit.Boot.SST.a, Rootkit.Boot.Pihar.a,b,c, Rootkit.Boot.CPD.a, Rootkit.Boot.Bootkor.a, Rootkit.Boot.MyBios.b, Rootkit.Win32.TDSS.mbr, Rootkit.Boot.Wistler.a, Rootkit.Win32.ZAccess.aml,c,e,f,g,h,i,j,k, Rootkit.Boot.SST.b, Rootkit.Boot.Fisp.a, Rootkit.Boot.Nimnul.a, Rootkit.Boot.Batan.a, Rootkit.Boot.Lapka.a, Rootkit.Boot.Goodkit.a, Rootkit.Boot.Clones.a, Rootkit.Boot.Xpaj.a, Rootkit.Boot.Yurn.a, Backdoor.Win32.Trup.a,b, Backdoor.Win32.Sinowal.knf,kmy, Backdoor.Win32.Phanta.a,b, Virus.Win32.TDSS.a,b,c,d,e, Virus.Win32.Rloader.a, Virus.Win32.Cmoser.a, Virus.Win32.Zhaba.a,b,c, Trojan-Clicker.Win32.Wistler.a,b,c, Trojan-Dropper.Boot.Niwa.a, Trojan-Ransom.Boot.Mbro.d, e, Trojan-Ransom.Boot.Siob.a., DNSChanger


W32.Virut Removal Tool 2.4.8.1


W32.Virut Temizleme Aracı.Sıkıştırılmış programı açın.İşletim sisteminize göre uyumlu olanı çalıştırın.


Evaer Video Recorder for Skype 1.3.9.26


Skype üzerinden yaptığınız görüntülü konuşmaları AVI dosya formatında kaydedip saklayabilirsiniz.

Evaer uygulaması Skype aramalarını kaydetmenizi sağlamak için tasarlanmış profesyonel bir uygulamadır. Skype video ve ses görüşmeleri, konferanslar, podcast veya aile VoIP aramaları için kullanımı kolay bir şekilde geliştirilmiştir.

Skype video ve yüksek kalitede kayıtlara ses verilerini yakalamak için Evaer yazılımını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Evaer Uygulamasının Genel Özellikleri:
Tek bir video araması ve grup video aramaları desteği.
Doğrudan kayıt.
Görüntülü yan yana veya ayrı modlarda farklı yerlere kayıt imkanı.
Otomatik sohbet cevaplama
Kullanıcı dostu arayüzü


Aero Glass for Win8 v1.2


Windows 8 masaüstü ortamına daha önceki Windows sürümlerinden bildiğimiz şeffaf Aero Glass görünümü kazandıran Aero Glass for Win8 modunun 1.1 sürümü yayınlandı.



Eset NOD32 Güncel Keyler (29.09.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (29.09.2013)



28 Eylül 2013 Cumartesi

IObit Driver Booster Pro v1.0.0.727 Final


IObit Driver Booster Full 1.0.0.727 Türkçe, eksik driverlerinizi tarar güncel olmayanları sizin için bulur ve güncellemenizi ister.


CardRecovery 6.10 build 1210


CardRecovery, dijital kameralar tarafından kullanılan hafıza kartları için bir veri kurtarma yazılımıdır. Program hafıza kartlarından silinmiş, biçimlendirilmiş, kaybolmuş ya da bozulmuş resim, ses ve video dosyalarını kurtarabilir. SD (Secure Digital) kart, CF (Compact Flash) kart, xD Picture kart, Memory Stick, MicroDrive, SmartMedia kart, MMC (MultiMediaCard), MicroSD, MiniSD, SDHC gibi hafıza kartlarını tanır ve tarar.


ACDSee Photo Editor 6.0.343


ACDSee Photo fotoğraf düzenleme programıdır nesne katmanları kusurlu resimleri düzeltme efekt ekleme filtreleme gibi bir çok profesyonelce işlemi yapabilirsiniz.


Folder Protect 1.9.5


Folder Password Protect, tüm Windows sürümleriyle çalışan bir şifreleme programıdır. Program ile bilgisayarınızda bulunan tüm klasörlere kıralamayan ve bulunamayan şifreler koyabilir ve başka insanların görmesini engelleyebilirsiniz.

NTFS ve FAT32 dosya biçimleri de destekler. Ayrıca sadece sabit disk değil USB sürücü ya da ağ sürücüsünde bulunnan klasörleri de koruyabilir.

Eğer sık sık seyahet ediyorsanız dizüstü bilgisayarın kaybolması ya da çalınması durumunda özel ve kişisel bilgileriniz yabancıların eline geçmemiş olur.

Öncelikle “Lock Folders” yoluyla korunacak dosya/klasörleri seçin. Daha sonra parola girin. Ayrıca isterseniz parola ipucu da belirleyebilirsiniz. Bu sayede parolayı unuttuğunuzda size hatırlatma ipucu sağlayabilir. En son adımda koruma işlemi başlatılır.

Dosya/Klasörü ancak programın içinden “Unlock Folders” yoluyla tekrar açabilirsiniz. Program ayrıntı, ayar, zorluk içermez. Tek bir pencere içinde herşeyi görerek adım adım yapmanızı sağlar.


AnyDVD & AnyDVD HD 7.3.4.0


AnyDVD, DVD ve HD DVD filmlerdeki kopya koruması yazılımını silerek filmlerinizi bilgisayarınızda yedekleyebilmenize olanak tanır. Bu program ile kopya korumasını kaldırdığınız DVD’leri CloneDVD gibi yazılımlar ile bilgisayarınıza yedekleyebilir ve disklere ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz.

Program tüm DVD oynatıcılar ve DVD oynatıcı yazılımlarla uyumlu çalışmaktadır. Program filmlerin üzerinde bulunan istenmeyen tüm yazıları de kaldırabiliyor. Yapıştırılmış altyazılar, FBI uyarıları gibi telif hakkı mesajlarını silen bu yazılım ile filmlerin istemediğiniz özelliklerini kaldırabilecek ve dilediğiniz gibi yedekleyebileceksiniz.


ACDSee Video Converter Pro 3.5.2.99


ACDSee Video Converter Pro hd video dönüştürme programıdır
Uygulama en yaygın ses ve video formatlarını (AVI, MP4, MKV, FLV, 3GP, 3G2, WMV, MOV, VOB, MPG, PSP, M4V, VCD, DVD, ARM, ASF, AVS, SWF, MPEG, MTV dahil olmak üzere destekler , OGG, H261, H263, vb), M2TS, H264, MP3 destekler iphone android ipad vb cihazlara uyumludur.

Pro sürümü sadece kullanılabilen araçlar özel bir set
# Ön görüntüleme ve video oynatma
# Ses seviyesini ayarlama
# Jpg veya bmp olarak kaydederek, statik görüntüler oluşturma
# Video kırpma kesme
# DVD ve ISO Burn DVD yazdırma
# Video indir YouTube’da




DiskDigger Pro 1.6.0.1571

DiskDigger Pro: SD USB MEMORY Stick gibi bir çok cihaz ve sabit disklerden video resim müzik dosyalar gibi bir çok önemli dosyanızı kurtarmakta.



Ocster Backup Pro v7.19


Ocster Backup Pro programı ile bilgisayarınızdan bir kaç tıklama ile yedeklerini alabilirsiniz. Artık bilgisayarınıza herhangi bir şey dahi olsa Ocster Backup Pro imdadınıza yetişiyor ve aldığınız yedekleri atarak tekrar eski haline getirebilirsiniz.


CCleaner Professional & Business 4.06.4324


CCleaner Profesyonel ve Business Edition  Full sürümü ile bilgisayarınızdaki her türlü artık dosyadan kurtulabilir, hem sistemi hızlandırmış olursunuz, hemde diskten yer kazanırsınız, çöplüğe dönen bilgisayarınızı eski haline getirebilirsiniz. Profesyonel ve Business Edition sürümlerine özel ayrıcılarıklardan bu versiyonla faydalanabilirsiniz.

Temizledikleri:
 Internet Explorer
 Geçici dosyalar
 URL geçmişi
 Önbellek (cache)
 Çerezler (cookie)
 Index.dat dosyası
 Opera
 Firefox
 Geçici dosyalar
 Önbellek (cache)
 Geri Dönüşüm Kutusu
 Pano (clipboard)
 Windows geçici dosyaları
 Windows günlük (log) dosyaları
 En son kullanılan belgeler listesi (Başlat Menüsü üzerindeki)
 Çalıştırılmış dosya geçmişi (Başlat Menüsü üzerindeki)
 Windows XP Arama Asistan geçmişi
 Ve aklınıza gelmeyen bir çok program ve araç gereç

Yenilikleri:
 Yeni geliştirilmiş grafik ve simgeler
 Daha iyi performans için geliştirilmiş iç mimari
 Yeni çifli dosya arama aracı
 Yeni sistem ve tarayıcı izleme (Pro Sürüm).
 Optimize edilmiş ve yenilenmiş Kayıt Defteri Temizlemesi
 Avast 8, Adobe Photoshop CS6, Samsung Kies ve Real Player 16 için temizleme eklendi.
 Geliştirilmiş sürücü silme performansı
 Optimize edilmiş başlangıç ​​öğe algılama algoritması.
 Windows  Optimize
 Birçok performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri 


26 Eylül 2013 Perşembe

Eset NOD32 Güncel Keyler (26.09.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (26.09.2013)
FTR5C7VUJTH7


GiliSoft USB Lock.3.0


GiliSoft USB Lock ile harici harddisk veya usb nizi kilitleyebilirsiniz. Harici hddden bilgisayara yazma ve okuma engellenir. USB ve CD / DVD sürücüler gibi diğer Pc aygıtlarının yazıcılar, modemler, Bluetooth adaptörleri ve daha fazlasının erişimini engellemeyi sağlamaktadır. Donanım erişimi engellemesinin yanı sıra, program aynı zamanda belirli web sitelerine erişimi engellemek ve seçilmiş programlara erişimi engellemek için de kullanılabilmektedir. GiliSoft USB Lock arayüzü şifre ayarlarınızı değiştirerek diğer kullanıcıları önlemek için korunmaktadır. Oldukça korunaklı ve kullanışlı güzel bir yazılımdır.