Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

27 Ekim 2013 Pazar

Internet Download Manager v6.18 Build 4 Final


Internet Download Manager, Flashget sonrası yapılmış belki de en kapsamlı dosya indirme yöneticisidir. Program sayesinde dosyaları kolayca indirebilir, Rapidshare vb. sitelerde premium üyeliğiniz varsa üyelik bilgilerinizi girerek indirmelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Eğer indirmiş olduğunuz sunucu izin veriyorsa indirilen dosyayı indirme esnasında durdurabilir ve kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Youtube vs. gibi sitelerde izlediğiniz vidyoları kolayca indirebilirsiniz. Bunlara ek olarak program Türkçe dahil bir çok dili destekler. İnternet hızınızı sonuna kadar kullanır, normal Firefox ya da Internet Explorer dosya yöneticilerinden daha hızlı bir şekilde dosya indirebilirsiniz. Linkleri kolay bir şekilde programa alıp indirme keyfini yaşayabilirsiniz.

Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG vidyo içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kullanımı kolaydır.

Özellikler:
. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
. Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
. Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
. İndirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
. İndirme zamanını belirleme
. Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
. Özelleştirilebilir arayüz
. Hızlı güncelleme
. Sürükle-Bırak desteği
. İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
. ZIP önizleme
. FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
. Olaylarda ses çıkartabilme
. Komut dizisi kullanabilme

Versiyon Yenilikleri:
• Windows media player için video birleştirme yeniden yapılandırıldı


Chameleon Thema For Windows 8


Chameleon Thema For Windows 8


Windows Phone 8 Thema For Windows 7


Windows Phone 8 Thema For Windows 7


Next Launcher 3D v2.06


 GO Launcher developerları tarafından geliştirilen Next Launcher 3D, size geleceğin arayüzünü sunmaya çalışıyor. Son sürümleriyle Türkçe desteğide sunan arayüz uygulaması 3D desteği ile adeta görsel deneyiminizi 10 kat daha fazla arttırmayı hedefliyor.

Stereoscopic ekran önizleme özelliği ile ekranıda herhangi bir nesneyi değiştirmeden önce nasıl olacağını izleyebilir, ve buna göre ekrana ekleyebilir veya silebilirsiniz. Çoklu uygulama seçimi ile bir uygulamayı seçtikten sonra diğer uygulamalarıda toplu seçim yapabilir ve böylece toplu işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Ana Ekran özelleştirme seçeneği ile sınırsız ekran düzeni oluşturabilirsiniz ve ekrandaki simgeleri rastgele değiştirebilir klasörler oluşturabilirsiniz. Ayrıca Next Launcher 3D ile 3D temalar ve duvar kağıtlarıylada özelleştirme seçeneklerinizi kat kat arttırmış olursunuz.

Simgeleri kolayca hizalayabilir, değiştirebilir, çoklu seçim yapabilir, benzer diğer simgeleri bulabilirsiniz. Çoklu seçim yapmak için yapmanız gereken tek şey simgeye uzun basmanız ardından diğer simgeleride işaretlemek.

Next Launcher 3D ile 3D widgetlar temalar ve canlı duvar kağıtlarıda sizleri bekliyor. En popüler widgetların başında gelen saat, müzik, hava durumu, takvim gibi bildirimler arayüzün içinde sizi bekliyor.

Android 2.3.3 ve üstü sürümlerde sorunsuz çalışan uygulama çin en az çift çekirdekli bir telefon kullanmanız sizin için performans açısından daha iyi olacaktır.


Uniblue Speed Up My PC 5.3.11


SpeedUpMyPC, bilgisayarınızı maksimum performansa ulaştırmak için ince ayarları eksiksiz olarak yapan bir araçtır. Kullanımı basit arayüzüyle gerçekten uzman olmanıza gerek kalmadan, bir kaç tıklamayla bilgisayarınızı ilk kullandığınızdaki performansa kavuşturabilir, internet hızınızı yükseltebilir ve sistem hatalarını minimuma indirebilirsiniz.

Bakımı yapılmayan bir arabanın performansı ve güvenilirliği nasıl düşerse bilgisayarınızı da bakımsız bıraktığınız zaman onun performansı ve güvenilirliği düşer. SpeedUpMyPC programının Genel Durum sayfasında bilgisayarınızın bütün hassas unsurlarının durumu gösterilir ve sakıncalı hale gelmiş olanlar özel olarak işaretlenir. Her sorun, bakım önerisiyle birlikte lanse edilir ve gerekli işlemleri tek bir tıklamayla yapabilirsiniz.

Özellikler:
* Bilgisayarınıza üstün işlem gücü kazandırır
* İndirmeleri hızlandırmak için internet ayarlarınızı en iyi hale getirir
* Yavaşlama, donmayı öngoren ve önleyen akıllı öneri sistemi
* İyileştirilmiş emniyet ve gizliliğinizin korunması
* Yaklaşılmaz kullanım kolaylığı


26 Ekim 2013 Cumartesi

Eset NOD32 Güncel Keyler (27.10.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (27.10.2013)


Picture Collage Maker Pro 4.0.0



Picture Collage Maker, harika kolajlar hazırlayabileceğiniz resim ve fotoğraf kolaj programıdır. Göz kamaştırıcı kolaj yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece resim veya fotoğrafları seçin, program içine atın, bir maske seçin. Takvimler, duvarkağıtları, resimleri kesme, biçme gibi işlemleri de yapmanız mümkün.


Aero 8 - 8.1 Theme for Windows 7


Başlıktan da anlaşılacağı gibi Windows 8 ve Windows 8.1 görünümlü Windows 7 teması.


Gromada Videomach v5.9.14 Professional


VideoMach bir video düzenleme programıdır. Program sayesinde video görüntüleri üzerinde oynama yapılabilir. Yeniden adlandırma, boyutlandırma, farklı kaydetme ve çeşitli efektler eklenerek daha da hoş ve güzel olması sağlanabilir.Bir videonun belirlediğiniz kısımlarını çıkartıp alabilir, bir ses ve görüntünün ayrıntılı bilgisini alabilir, dahili oynatıcı sayesinde video oynatabilir, dışarıdan dosya listesi alabilir, dışarıya liste aktarabilir, ekran görüntüsü kaydedilebilir, görüntü üzerinde gri ölçekleme, karşıtlık, ton, parlaklık, gamma düzeltme, beyaz ayarı, yeniden boyutlama, yatay/dikey hizalama, döndürme, metin ekleme gibi çok sayıda eylem gerçekleştirilebilir.

Açmış olduğunuz bir video görüntüsünü kare kare sıralayıp istediğiniz bölüme çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Bu yapılan çalışma daha sonra farklı dosya türlerinde kaydedilebilir. Ayrıca dahili video oynatıcı ile yapılan çalışma ve video oynatılabilir. Program çok sayıda ses, resim ve video türünü destekler (AVI, MPEG, WMV, FLC, HAV, JPEG, PNG, BMP, DIB, TGA, PNM).

File > Open yoluyla bir dosya açılır. Açtığınız dosya üzerinde hem görsel hem de yazı olarak çeşitli değişiklikler yapılabilir. Örneğin bir video görüntüsüne kendi adınızı ya da şirket logosu eklenebilir. Yapılan bu çalışma kolay bir şekilde kaydedilebilir. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Birkaç denemeden sonra programın uzmanı olabilirsiniz.


Active@ Partition Recovery Professional 9.5.0


Active @ Partition Recovery yanlışlıkla silinen bölümler geri tasarlanmış güçlü bir yazılım programı vardır.
Active @ Partition Recovery aşağıdaki dosya sistemlerinden herhangi birini biçimlendirilmiş sabit diskler üzerinde ikamet eden bölümleri restore yardımcı olacaktır.

• IDE, ATA, SCSI sabit diskler ve disketler
• Büyük boyutlu diskler (128 GB fazla)
• Algılama ve silinmiş ya da hasarlı bölümleri kurtarma
• depolama tarama sonuçları kaydetme ve daha sonra bunları açılış
filtreleme • Silinen bölümler
• Düzeltme BOOT.INI sistemi bootable tutmak için gerekirse
• Tespit MBR ve geçersiz bölümleri silme hasarlı
• Otomatik ve Manuel Cilt düzeltilmesi Boot Sektörler
• Disk Image oluşturma


RipTiger 3.4.8.1


Online videoları indirmek için tasarlanmış harika bir programdır.
Görüntü kalitesini bozmadan videoları sizin için indirir.


Remote Desktop Manager 9.0.4.0 Enterprise


Uzak bağlantıları ve sanal sunucuları yönetme uygulaması olan Remote Desktop Manager, küçük boyutu ve basit arayüzü sayesinde kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Desteklediği bir çok uzaktan yönetim yazılımı ve ek güvenlik uygulamaları sayesinde bağlantı hesaplarınızı tek panelden kolayca yönetebilir, düzenleyebilir, gruplayabilir ve paylaşabilirsiniz.

Ayrıca popüler yazılımlar için bulunan ücretsiz eklentilleri (add-on) indirerek doğrudan yazılıma entegre edilmiş şekilde kullanabilir ve sağ tuş menüsüne eklenme özelliği sayesinde işlerinizi hızlıca yapabilirsiniz.

Remote Desktop Manager'ın desteklediği uzak masaüstü yazılımları ve yardımcı uygulamalardan bazıları:

    Microsoft Remote Desktop
    Microsoft Uzaktan Yardım
    pcAnywhere
    Team Viewer
    Radmin
    VNC
    Dameware
    Macun (SSH, Telnet, rlogin ...)
    HP RGS
    Logmein
    Telnet
    Citrix (ICA / HDX)
    KeePass
    1Password
    LastPass
    Firefox ve Chrome, şifre yöneticisi inşa
    Windows Kimlik Bilgileri Yöneticisi
    Şifre Vault Manager
    Password Safe


Comfy File Recovery 3.4


Comfy File Recovery kullanarak silinmiş dosyalarınızı kurtabilirsiniz. Hdd, memory card yada usb disklerinizde biçimlendirme yapmış olabilir yada dosyaları yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz. Comfy File Recovery ile arama yaparak dosyalarınızı kurtabilirsiniz. Program VFAT, FAT16, FAT32 и NTFS3, NTFS4, NTFS5, NTFS6 dosya sistemlerini destekler.


Advanced System Protector 2.1.1000.12150


Bilgisayarınıza isteğiniz dışında giren ve zarar vermeyi amaç bilen kötü niyetli yazılımları Advanced System Protector programı ile kolayca temizleyebilirsiniz. Ücretsiz anti-casus ve anti-virüs yazılımları çoğu zaman programların içerisine gizlenmiş kötü niyetli yazılımları tespit edemezler. Sürekli güncellenen veritabanı özelliği sayesinde internette bulunan en yeni virüs ve casusları tanıyarak, bilgisayarınızı bu zararlı yazılımlara karşı korur. Ayrıca bilgisayarımıza daha önceden girmiş olup kendisini dosya, klasör, kayıt girdisi, bellek ve kişisel verilerinizde saklayan kötü casus yazılımlarını da bulup, silebilirsiniz.Tarama, karantinaya alma, güncelleme gibi özellikler için zaman belirleyerek otomatik başlamasını sağlayabilirsiniz. Programın arayüzü basit olup, kullanımı kolaydır.


25 Ekim 2013 Cuma

GoodSync Enterprise 9.5.9.5


Bilgisayarınızda bulunan tüm verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde yedekleyebilir, yedeklerinizi dilerseniz bir harici diske, dilerseniz ftp ile uzaktaki bir sunucuya gönderebilirsiniz. Çift taraflı yedekleme özelliği sayesinde yedeklerinizi sorunsuz ve güvenli şekilde sizlere sunar, mp3 dosyalarından tutun, resim, film, office dökümanları gibi bir çok şeyi kolay ve basit bir şekilde yedekleyebilir ya da program ile almış olduğunuz yedekleri bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.


WinISO Standard 6.3.0.5045


WinISO ile ISO dosyalarını diğer imaj formatlarına dönüştürebilir, içeriğini düzenleyebilir, ISO içinden dosya ayıklayabilirsiniz. ISO ve BIN dahil olmak üzere hemen hemen tüm CD/DVD/BD görüntü dosyalarını işleme kapasitesine sahiptir. Aynı zamanda elinizdeki ISO dosyasını CD/DVD/Blu-ray Disc’e yazdırabilirsiniz.


KMSPico v9.0.2.20131024


KMSPico v9.0.2.20131024 Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Ofis 2010, Ofis 2013 Etkinleştirme Aracıdır.

NOT : Çalışması İçin Sisteminizde Net Framework 4 Kurulu Olmalıdır..
Windows 8.1'de Office 2013'ü Etkinleştirmektedir.
Program Windows 8.1 Pro'da Denenmiştir Etkinleştirme Yapmaktadır.

Etkinleştirebiliceginiz Ürünler
- Windows 8.1
- Windows 8.1 Pro
- Windows 8.1 Enterprise
- Windows 8.1 Pro VL
- Windows 8 Enterprise
- Windows 8 Professional
- Microsoft Office 2013
- Microsoft Office Visio 2013
- Microsoft Office Project 2013
- Microsoft Office 2010
- Microsoft Office Visio 2010
- Microsoft Office Project 2010
- Windows 7 Enterprise
- Windows 7 Professional
- Windows Vista Enterprise
- Windows Vista Professional


Avast Güncel Key (26.10.2013)


Avast Güncel Key (26.10.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (26.10.2013)


Eset NOD32 Güncel Keyler (26.10.2013)


CCleaner Professional & Business v4.07.4369


CCleaner Professional Türkçe Full sürümü ile bilgisayarınızdaki her türlü artık dosyadan kurtulabilir, hem sistemi hızlandırmış olursunuz, hemde diskten yer kazanırsınız, çöplüğe dönen bilgisayarınızı eski haline getirebilirsiniz, teknomobil ccleaneri her zaman tavsiye etmiştir. Pro sürüme özel ayrıcılarıklardan bu sürümle faydalanabilirsiniz.

Temizlediği Şeyler:
# Internet Explorer
# Geçici dosyalar
# URL geçmişi
# Önbellek (cache)
# Çerezler (cookie)
# Index.dat dosyası
# Opera
# Firefox
# Geçici dosyalar
# Önbellek (cache)
# Geri Dönüşüm Kutusu
# Pano (clipboard)
# Windows geçici dosyaları
# Windows günlük (log) dosyaları
# En son kullanılan belgeler listesi (Başlat Menüsü üzerindeki)
# Çalıştırılmış dosya geçmişi (Başlat Menüsü üzerindeki)
# Windows XP Arama Asistan geçmişi
# Ve aklınıza gelmeyen bir çok program ve araç gereç

Yenilikler:
- Yeni geliştirilmiş grafik ve simgeler
- Daha iyi performans için geliştirilmiş iç mimari
- Yeni çifli dosya arama aracı
- Yeni sistem ve tarayıcı izleme (Pro Sürüm).
- Optimize edilmiş ve yenilenmiş Kayıt Defteri Temizlemesi
- Avast 8, Adobe Photoshop CS6, Samsung Kies ve Real Player 16 için temizleme eklendi.
- Geliştirilmiş sürücü silme performansı
- Optimize edilmiş başlangıç ​​öğe algılama algoritması.
- Windows 7 ve 8. Optimize 64-bit için
- Birçok performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri


Internet Download Manager 6.18 build 3 Final


Internet Download Manager diğer adlarıyla IDM veya IDMAN dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.


20 Ekim 2013 Pazar

USB Secure 1.7.0


USB Secure, USB aygıtınızda bulunan dosyalar için koruma sağlar. Hafıza kartları ve harici hard diskler gibi tüm taşınabilir veri depolama cihazlarınız için kullanabileceğiniz bu şifreleme yazılımını veri güvenliğiniz için kullanabilirsiniz.

USB Secure; hızlı ve güvenilirdir ayrıca bilgisayardan bağımsızdır. Bu da onu, taşınabilir aygıt yazılımı olarak daha kararlı yapar. Taşınabilir bir cihazda koruduğunuz veriye erişmek için oluşturduğunuz parolayı girmek yeterli olacaktır.
Bu yazılım, uzum bir kurulum süreci gerektirmez. Kolay ara yüzü ve kullanıcı dostu tasarımıyla ortalama düzeyde bir kullanıcının yaralanabileceği bir programdır.


Stardock WindowBlinds 8.1


Windows Vista ve Windows 7, 8 işletim sistemlerinin görünüşünü ve havasını değiştirip, kişiselleştirmiş, farklı bir Windows görünümü oluşturmak istiyorsanız WindowsBlinds sizin programınız. Windows’un grafiksel arayüz kısımlarının nerdeyse tüm noktalarını değiştirmenize imkan veren bir araç olan bu program ile kendi başlık çubuklarınızı, basma tuşlarınızı, başlangıç çubuğunuzu, radyo tuşlarınızı ve benzer daha birçok şeyi değiştirebilecek ve kendi kişisel temanızı oluşturabileceksiniz.

İsterseniz WindowsBlinds kullanarak işletim sisteminizi beğendiğiniz Mac, Linux gibi başka işletim sistemlerinede benzetebilirsiniz veya kendi benzersiz görünüşünüzü yaratabilirsiniz. Aynı zamanda bu programda bulunan SkinStudio ile kendi kabuklarınızı oluşturabilirsiniz.

Program görsel olarak hiçbir fazla bellek kullanımına da yol açmıyor. Bilgisayarınızdaki sadeliği bile kendinizin ayarlamasına olanak tanıyor. Hatta yeni model ekran kartlarıyla daha uyumlu çalışarak Windowsun varsayılan arayüzüne göre daha hızlı çalışabiliyor.