Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

28 Nisan 2016 Perşembe

Internet Download Manager v6.25 Build 16 Final


Internet Download Manager 6.25 Build 16 Final

Internet download manager, indirme işlemlerinizi 5 katına kadar daha hızlı yapmanızı sağlayan popüler bir programdır. Şu an da yeni versiyonu olan Internet Download Manager 6.25 Build 16 ile karşınızda.

Yenilikler:
*Firefox 47 modülü eklendi.
*Küçük hatalar giderildi.

http://bc.vc/R7vv0q

27 Nisan 2016 Çarşamba

CCleaner v5.17.5590 Professional


CCleaner v5.17.5590 Professional

CCleaner bilgisayarlarına bakım yaparak sisteminin ilk günkü hızına kavuşmasını isteyen kullanıcılar için geliştirilen bir sistem temizleme, optimizasyon ve bakım aracıdır. Program yardımıyla bilgisayarınızda yer alan gereksiz dosyaları silerek, sisteminizi çok daha istikrarlı ve performanslı bir hale getirebilirsiniz. Sistem temizliği konusunda dünya üzerinde birçok insanın bir numaralı tercihi olan CCleaner bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanmanız gereken en temel bakım araçlarını içerisinde barındırmaktadır.Programın şık ve sade arayüzü üzerinde sizleri karşılayan Cleaner, Kayıt Defteri, Araçlar ve Ayarlar olmak üzere dört farklı bölüm bulunmaktadır.

Yenilikler

- Geliştirilmiş Firefox 45 temizliği
- Geliştirilmiş Google Chrome Uzantısı yönetimi.
- Geliştirilmiş Windows Store uygulamaları kaldırma aracı (Windows 8.1 ve 10).
- Başlangıç Öğelerini ve Tarayıcı Eklentileri algılama optimize etme
- Geliştirilmiş yerelleştirme ve dil desteği.
- Küçük GUI gelişmeler.
- Küçük hata düzeltmeleri.

http://bc.vc/Si78OX

22 Nisan 2016 Cuma

IObit Malware Fighter PRO v4.1.0.2246 Multilingual


IObit Malware Fighter,ikili teknolojisi sayesinde bilgisayardaki zararlı yazılımları temizlemekle kalmaz sürekli koruma sağlar.Özellikle pek çok kullanıcının korkulu rüyası haline gelen casus yazılımlar üzerinde de etkili olan program sistemde derinlemesine bir temizlik sağlar.

Sisteme sızmaya çalışan spyware,keylogger,bot,worm,adware,trojan,hijacker gibi zararlı yazılımların tümü engellenir.

http://bc.vc/YfP5Yk

Auslogics BoostSpeed 8.2.1


Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara “evet” yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.

BoostSpeed disk ve registy (kayıt defteri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows aracı. Ödül almış bu program ile sisteminizdeki yavaşlama sorunlarını düzeltebilir, ilk kurulumdaki tazeliği ve yüksek performansı yeniden elde edebilirsiniz.

Özellikle Windows başlangıcı ve program çalıştırması gibi konularda bilgisayar kullanıcılarının derdi olan yavaşlık BoostSpeed ile çözüme kavuşuyor. İşletim siteminizin ayarlarını en hızlı çalışacak şekilde ayarlayabilen bu program ile ayrıca internet üzerinde tarayıcı ve e-posta istemcisi gibi programların da çalışma hızları artmış oluyor.

Özellikler :
. Hataları önler.
. Windows'a bazı ayarları yükler.
. Kütük kayıtlarını temizler.
. Başlıkları (banner) önler ve böylece internette maksimum performans sağlar.
. İnternet bağlantı ayarlarını da kurcalayarak hızda belirli bir artış yaşanmasını sağlar.

http://bc.vc/YBUnW2


21 Nisan 2016 Perşembe

Wise Care 365 Pro 4.15 Build 401 Final


Wise Care 365 Pro 4.15 Build 401 Final, sistem iyileme programıdır. İçerisinde barındırmış olduğu çeşitli araçlar sayesinde yavaşlayan windowsunuzu hızlandırabilirsiniz. Sistem temizleyici menüsü altında kayıt temizleyici (.reg kayıtları), ortak temizleyici (tarayıcı önbellek, windows arama önbellek vb.), gelişmiş temizleyici, sistem zayıflatma, büyük dosyalar gibi seçenekler bulabilirsiniz.

Kayıt defteri girdileri zaman içerisinde bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olur. Özellikle bilgisayarınıza format attığınız zaman daha hızlı çalıştığını göreceksiniz. Zamanla program, oyun vb. ekleyip, kaldırdıkça bilgisayarınızda gözle görülür bir düşüş olur. Kullanılmayan kayıt girdileri sistemin hantallaşmasına neden olur. Buna tarayıcı önbelleğinde, windows önbelleğinde kalan dosyalarda dahildir. İlgili sekmeden bu sorunları rahatlıkla çözebilirsiniz. Büyük dosyalar seçeneğinde kısa bir tarama yapılarak dosya büyüklüklerine göre dosyalar liste edilir ve talep ederseniz dilediğiniz dosyayı seçip silebilirsiniz. Örnek bir dosyayı 2 kere kopya etmiş olabilirsiniz gibi.

Wise Programları sekmesinde yer alan programları isteğe bağlı olarak yükleyebilirsiniz. Bu programlar şu şekildedir;

* Wise Auto Shutdown - Bilgisayarınızı ayarlamış olduğunuz bir dilimde otomatik olarak kapatabilirsiniz
* Wise data recovery - Yanlışlıkla silmiş olduğunuz dosyalarınızı geri alabilirsiniz
* Wise hide foldeer - Klasörlerinizi şifreleyebilir, gizleyebilirsiniz
* Wise game booster - Oyun oynarken bilgisayarınızdan daha iyi performans elde edebilirsiniz
* Wise Jetsearch - Windows arama özelliğine göre daha hızlı aramalar yapabilirsiniz
* Wise memory optimizer - Ram yada ramlerinizi optimize edebilirsiniz
* Wise program unistaller - Windowsa göre daha kapsamlı program yada oyunlarınızı kaldırabilirsiniz

http://bc.vc/C0hy6S

19 Nisan 2016 Salı

Glary Utilities Pro 5.49.0.69 Final


Glary Utilities Pro 5.49.0.69 Final

Glary Utilities, sisteminizi korumak ve bilgisayarınızı hızlandırmak için gerekli birkaç aracı içeren bir paket uygulama. Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları siler, geçersiz kayıt defteri kayıtlarını temizler ve internette dolaşmanızdan kalan kalıntıları da yokeder.

Browser eklentilerini yönetebilir ve silebilir, disk kullanımını analiz edebilir ve birbirinin aynı dosyaları silebilirsiniz. Dahası, Glary Utilities bilgisayarınızın belleğini optimize eder, bozuk windows kısayollarını onarır, başlangıçta açılan programları yönetir ve hatta program kaldırabilir. Glary Utilities aynı zamanda basit bir kullanıma sahiptir.

http://bc.vc/zIbZjT

16 Nisan 2016 Cumartesi

DriverEasy Professional v5.0.3.14912


DriverEasy, bilgisayarınızda eksik olan veya eski tarihli sürücüleri bularak bunları indirmenize ve bilgisayarınıza kurmanıza olanak tanıyan başarılı bir programdır.

Programın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde bilgisayarınızda bulunan tüm donanım ürünleri hakkında bilgilere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

DriverEasy ile tek yapmanız gereken taramayı başlatmak ve tarama sonunda bilgisayarınızda bulunan donanımlara ait eksik sürücüleri indererek kurmaktır.

http://bc.vc/kRCbMr

Internet Download Manager 6.25 Build 15


Internet download manager, indirme işlemlerinizi 5 katına kadar daha hızlı yapmanızı sağlayan popüler bir programdır. Şu an da yeni versiyonu olan Internet Download Manager 6.25 Build 15 ile karşınızda.

Yenilikler:
*Geliştirilmiş Google Chrome entegrasyon modülü.
*Küçük hatalar giderildi.

http://bc.vc/6FJVf8

13 Nisan 2016 Çarşamba

Talha Uğurluel - Eyüp Gezi Rehberi


Tarihçi Talha Uğurluel tarafından hazırlanan Eyüp Gezi Rehberi isimli bu kitap, siz daha fazla yorulmayın diye müthiş bir Eyüp sözlüğü sunuyor sizlere. Eyüp'te karşınıza çıkması muhtemel her kareyi sizin için araştırmış yazar. 9 farklı kategoride semti karış karış masaya yatıran bu rehber eser, Eyüp semtinin canlı tarihini gözünüzde daha da canlandıracak bir sade anlatım ve üslupla kaleme alınmış. Resimlerle ve her yerde bulamayacağınız detaylı bilgilerle dolu bu nadide eser İslâm ve Osmanlı tarihini Eyüp'ün penceresinden anlatan bir farklılık sunuyor okurlarına.

http://bc.vc/ybMeY3