Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

14 Mart 2013 Perşembe

Zemana AntiLogger v1.9.3.448


Çevrimiçi alışveriş, e-bankacılık ve sosyal ağ siteleri, virüs, keylogger ve spyware gibi günümüz tehlikelerine davetiye çıkarıyor. Bu tehditleri tespit etmek ve korunmak için, ihtiyacınız olan her şey, Zemana AntiLogger’da var. Zemana AntiLogger, bilgisayarınızda çalışan veya çalışmaya başlayan programların hepsini kontrol altında tutarak, sezgisel ve gerçek zamanlı davranış analizleri takip yöntemi ile, sisteminize zarar verebilecek veya çevrimiçi şifrelerinizi çalmaya yeltenen zararlıları, bir kaç mili saniye içerisinde tespit eder ve durdurur. Zemana AntiLogger, kurulduğu sistemlerde, minimum hafıza kullanımı ile sistemi yormadan, maksimum koruma performansı sağlar.

SSL Logger koruması: SSL zararlıları, internet üzerinden yapılan, özellikle e-ticaret ve e-bankacılık işlemlerinde kullandığımız https, smtps, pops ve benzeri SSL protokollerini kullanan işlemlerde, bilgileri şifrelenmeden önce kaydederek, bilgi güvenliğimizi tehdit ederler. Kullanılan SSL şifrelemesinin güçlü olmasının bu hırsızlığın engellenebilmesi açısından bir önemi yoktur. Çünkü bilgiler, alttaki şemada gösterildiği gibi, şifreleme işleminden önce çalınmaktadır. Zemana AntiLogger ,SSL koruma modülü, güvenlik yazılımlarının hiç birinde bulunmayan, yepyeni bir sezgisel koruma modülüdür. Dünyada ilk olarak Zemana tarafından geliştirilmiştir. Bu teknoloji sadece bilinen değil, aynı zamanda henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen SSL saldırı yöntemlerine karşı da sizi korumaktadır.

Webcam Logger koruması: İnternete bağlı ve Web kameranız bilgisayarınıza bağlı ise, (günümüzde satılan Laptop bilgisayarların çoğunluğunda dahili WebCam bulumakta) WebCam zararlı yazılımları, sizin isteğiniz ve bilginiz dışında, görüntülerinizi gerçek zamanlı izleyebilir veya vidyo yapıp kendi tarafına alabilir. Dünyada ilk defa Zemana tarafından geliştirilen WebCam koruma modülü ile WebCam zararlılarına karşı, korkusuzca web kamerası kullanabilirsiniz.

Key Logger koruması: Günümüzde, kişisel bilgilerin en çok ve en bilinen çalınma yöntemi klavyeden basılan tuşların kaydedilmesi yani keylogger yöntemidir. Bu yöntemle klavye aracılığı ile yazılan tüm veriler kaydedilir. Zemana AntiLogger, KeyLogger koruma modülü ile en yüksek seviyede, bilinen ve bilinmeyen tüm keylogger zararlılarına karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.

Screen Logger koruması: Günümüzde yapılan, finansal içerikli (internet bankacılığı, e-ticaret vs.) işlemlerde, keylogger zararlılarına tedbir olması için, sanal klavye uygulamaları başlatılmıştır. Sanal klavye uygulamasının yaygınlaşması ile beraber zararlıları da yaygınlaşmaya başlamıştır. Sanal klavye zararlıları, ekran görüntüsü alabilir, mouse imlecini takip ederek sanal klavyede hangi tuşa basıldığını takip edebilir veya bilgisayarda yapılan tüm işlemlerin videosunu yapıp kendi tarafına alabilir. Zemana AntiLogger, Ekran Koruma modülü ile ekranda yapılan ve sanal klavye işlemlerini koruma altına alır.

Clipboard Logger koruması: Bilgisayarınızda, eğer clipboard zararlısı var ise, kopyala-yapıştır ile yaptığınız işlemler (yaptığınız kopyala-yapıştır işlemi kredi kartı bilgisi, internet bankacılığı giriş bilgileri vs. olursa risk derecesi artar) kayıt altına alınır ve zararlı tarafına gönderilir. Zemana AntiLogger, ClipBoard koruması ile kopyala-yapıştır işlemlerinizi koruma altına almaktadır.

Sistem Savunma: İşletim sisteminize zarar verebilecek tüm zararlıları engeller.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.