Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

18 Temmuz 2013 Perşembe

IObit Driver Booster Beta 2.0


IObit Driver Booster, sisteminizi tarayarak güncel olmayan sürücüleri belirler ve tek tıkla gereken güncellemeleri indirip kurmanızı sağlar.

Donanımlarınızın sürücülerini güncellememeniz sistemine büyük güvenlik açıklarına neden olur. Tüm sürücüleri kontrol etmek ve güncellemek oldukça zamanınızı alır. IObit Driver Booster sayesinde donanımlarınızın eski sürücülerini tek tıkla yenileyebilirsiniz.

Oldukça rahat bir kullanım sunan IObit Driver Booster basit bir arayüze sahiptir. Program sisteminizi tarar ve programı başlattığınızda güncellenmesi gereken sürücüler otomatik olarak çıkar. Tek yapmanız gereken Update All butonuna tıklamaktır . Sürücü kurma işlemi tamamlandığında eğer sisteminizin yeniden başlatılması gerekiyorsa bunu da –Reboot butonuna tıklayarak- program üzerinden yapabiliyorsunuz. Program sisteminiz için güncelleme kontrolünü günlük, haftalık veya aylık olarak yapabiliyor. Program ayrıca yedekleme seçeneği sunmaktadır. İndirilen sürücülerin kurulum dosyalarına varsayılan olarak Driver Booster/Download klasöründen ulaşabilirsiniz.

IObit Driver Booster şu an beta aşamasında olmasına rağmen oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Eğer kolay, hızlı ve güvenli bir sürücü güncelleme aracı arıyorsanız IObit Driver Booster doğru seçim olacaktır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.