Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

11 Aralık 2014 Perşembe

WonderFox DVD Video Converter 7.5


WonderFox DVD Video Converter video dönüştürme, video indirme, video düzenleme özelliklerinin yanında birçok kullanışlı özelliği de bünyesinde barındıran bir video dönüştürme programıdır.

Bu video işleme paketi DVD video dönüştürme özelliği sayesinde DVD formatındaki videoları bilgisayarınıza kaydetmenize imkan tanır. Program ile dönüştüreceğiniz videonun ses kanalını ve altyazı kanalını seçebilir, dilediğiniz diller video dönüştürme yapabilirsiniz. Programın en kullanışlı özelliklerinden biri DVD kopya koruması kaldırma özelliğidir. Bu özellik yardımıyla herhangi bir DVD'yi bilgisayarııza kaydedebilir, farklı formatlara dönüştürebilirsiniz.

WonderFox DVD Video Converter DVD haricindeki kaynaklardaki videoları da dönüştürebilmektedir. Bilgisayarınızda kayıtlı olan videoları başka formatlara dönüştürmek için kullanabileceğiniz yazılım video kalite ayarı ve ses kalite ayarı yaparak dönüştüreceğiniz videoların dosya boyutunu veya kalitesini tercihlerinize göre yapılandırmanıza imkan verir.

Programın video indirme indirme özelliği sayesinde çevrimiçi video paylaşım sitelerinden bilgisayarınıza video indirebilir, dönüştürebilir veya düzenleyebilirsiniz. YouTube video indirme, Facebook video indirme ve Vimeo video indirme işlemlerini WonderFox DVD Video Converter kullanarak gerçekleştirmek mümkündür. Program bu videoları indirirken dilediğiniz çözünürlüğü ve kaliteyi belirlemenize izin verir. WonderFox DVD Video Converter bu yönüyle YouTube video dönüştürme programlarına rakip olmaktadır.

Programın toplu dönüştürme özelliği sayesinde dönüştürmek istediğiniz videoların listesini oluşturarak tek tıklamayla arka arkaya dönüştürme işlemini başlatabilirsiniz. Böylece zamandan kazanarak verimliliğinizi arttırabilirsiniz. Çok çekirdekli işlemcileri destekleyen WonderFox DVD Video Converter dönüştürme işlemi sırasında en yüksek performansla çalışarak hızlı bir şekilde işlemleri sonlandırır.

WonderFox DVD Video Converter sunduğu video düzenleme araçları ile kullanıcılara büyük yardımda bulunmaktadır. Bu sayede ek programlar kullanmadan WonderFox DVD Video Converter dahilinde bütün video işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Video kesme aracı sayesinde videolarınızın uzunluğunu ayarlayabilir, video kırpma aracı ile video içerisindeki istenmeyen objelerden kurtulabilir, video birleştirme aracı ile farklı videoları birbirine ekleyebilir ve video ters çevirme özelliği ile videolarınızın yönünü değiştirebilirsiniz. WonderFox DVD Video Converter sahip olduğu dahili medya oynatıcı ile videolarınızı program dahilinde yürütürken video düzenleme işlemi sırasında size videonun son hali ile ilgili önizleme yapma imkanı sunar.  Video filtreleme seçenekleri videolarınızın renk ayarlarını değiştirmenize ve daha farklı görünen sanatsal çalışmalar oluşturmanıza yardımcı olur.

Videolar ile ilgili işlemlerde işinize yarayacak hemen hemen bütün araçları içeren WonderFox DVD Video Converter oldukça başarılı bir yazılım paketidir.

http://bc.vc/v9ESo3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.