Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

22 Nisan 2016 Cuma

Auslogics BoostSpeed 8.2.1


Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara “evet” yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.

BoostSpeed disk ve registy (kayıt defteri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows aracı. Ödül almış bu program ile sisteminizdeki yavaşlama sorunlarını düzeltebilir, ilk kurulumdaki tazeliği ve yüksek performansı yeniden elde edebilirsiniz.

Özellikle Windows başlangıcı ve program çalıştırması gibi konularda bilgisayar kullanıcılarının derdi olan yavaşlık BoostSpeed ile çözüme kavuşuyor. İşletim siteminizin ayarlarını en hızlı çalışacak şekilde ayarlayabilen bu program ile ayrıca internet üzerinde tarayıcı ve e-posta istemcisi gibi programların da çalışma hızları artmış oluyor.

Özellikler :
. Hataları önler.
. Windows'a bazı ayarları yükler.
. Kütük kayıtlarını temizler.
. Başlıkları (banner) önler ve böylece internette maksimum performans sağlar.
. İnternet bağlantı ayarlarını da kurcalayarak hızda belirli bir artış yaşanmasını sağlar.

http://bc.vc/YBUnW2


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.