Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

16 Ağustos 2013 Cuma

IObit Malware Fighter Pro v2.1.0.18


IObit Malware Fighter, ikili teknolojisi sayesinde bilgisayardaki zararlı yazılımları temizlemekle kalmaz sürekli koruma sağlar. Özellikle pek çok kullanıcının korkulu rüyası haline gelen casus yazılımlar üzerinde de etkili olan program sistemde derinlemesine bir temizlik sağlar.

Sisteme sızmaya çalışan spyware, keylogger, bot, worm, adware, trojan, hijacker gibi zararlı yazılımların tümü engellenir. IObit Malware Fighter ücretsiz olmasının yanında hızlı ve etkili bir araç.

3 Farklı Tarama Seviyesi: Sistem durumuna göre kullanıcının tercihine bırakılmış 3 farklı tarama seçeneğiyle IObit Malware Fighter, sistemin en derinlerine sızan tehlikelerle bile mücadele eder.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Programın renkli arayüzü kullanım kolaylığı sağlayan basit menülerden oluşuyor. Böylece istediğiniz işlemi seçmekte zorlanmıyorsunuz.

Gelişmiş Gerçek Zamanlı Koruma: Program başlangıç, tarayıcı, ağ, dosya, cookie, işlem, disk ve zararlı yazılım muhafızları yardımıyla, sistemdeki her işlemi gerçek zamanlı olarak takip eder ve tehlikelere karşı anında önlem alır.

Bulut Bilişim Teknolojisi: Gelişmiş bulut bilişim teknolojisiyle en yeni zararlı yazılım davranışlarını analiz ederek olası risklere karşı otomatik koruma sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.