Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

11 Ağustos 2013 Pazar

TeamViewer v8.0.202002 Enterprise 2013


Daha Hızlı Sürükle ve Bırak
Kolay bir şekilde istenen dosyaları uzaktan kontrol penceresine veya bu pencereden sürükleyin ve istediğiniz yere bırakın.

Genişletilmiş Çoklu Monitör Desteği
Siz ve müşterileriniz iki veya daha fazla ekranda mı çalışıyor? Sonrasında kendi monitörlerinizde uzaktaki birden fazla ekranı 1:1 ölçekte görüntüleyin – aynı anda ve geçiş yapmadan.

Bilgisayar için Bağlantı Ayarlarını Kaydet
Şimdi bağlantı ayarlarınızı her bilgisayar için bilgisayarlarınıza ve iletişim listesine ayrı bir şekilde kaydedebilirsiniz ve sonraki bağlantılarda yapılandırma süresinden tasarruf edersiniz.

Entegre Resim Fonksiyonu
Bir uzaktan kontrol oturumu sırasında istediğiniz anda bir ekran resmi oluşturun. Bu sayede, uzaktaki ekranında resimleri ışık hızında elde edilir.

AVI Çevirici
Kaydedilmiş olan oturumlarınızı AVI formatına çevirin ve isteğinize göre videolarınızı düzenleyin.

Ayarlanabilir TeamViewer Paneli
TeamViewer Panelinizi yerel monitörlerinizde istediğiniz yere yerleştirin, bu sayede önemli her ekranı istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz.

Geliştirilmiş Performans
Veri paketlerinin ve ekran ayarlarının optimizasyonu sayesinde özellikle doğrudan bağlantılar ve dosya transferi şimdi çok daha hızlıdır.

TeamViewer Manager ile optimize edilmiş performans
İnanılmaz hız artışları, özellikle büyük veritabanları için. Optimize edilmiş veritabanı talepleri ile TeamViewer Manager şimdi 4 kata kadar daha hızlıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.