Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

8 Mart 2014 Cumartesi

Mindjet MindManager v14.1.190


MindManager, temel olarak iş verimliliğini artırmak amacıyla hazırlanmış bir yazılım. Program çalışanlar arası iletişimi güçlendirerek zaman ve para kaybını önlüyor. Özellikle proje hazırlanma süreçlerindeki iletişim kopukluğunu gidermek amacıyla kullanılabilecek yazılım fikir ve belge paylaşımını hızlandırıyor.

MindManager ile proje planlamaları grafiklerle hazırlanarak yan dallar eklenebiliyor. Projede çalışan herkes fikir, görsel, görev, ek belge ve linkler ekleyerek projede çalışan herkesin aynı anda bilgilenmesini sağlarken projeyi de geliştirmiş oluyor. Böylece iş düzeni organizasyonu görsel bir döküman üzerinden an be an izlenebiliyor. İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız, müşterileriniz, websiteleri, veri tabanları, iş planı ve belgeler biraraya getirilerek projeyle ilgili büyük resme bakabilen proje çalışanları sonuca daha kolay ve hızlı ulaşabiliyor. İsteyenler filtreleme yöntemleriyle bu büyük resimden istediklerini kolayca bulabiliyorlar. Tüm içeriğin paylaşılmasını ve güncellenmesini kısacası senkronizasyonunu sağlayan program böylece
verimliliği artırarak uzayan iş saatleri ve kaybedilen zaman ve paradan hem çalışanları hem de işverenleri kurtarıyor.

İşbirliği sağlamak, verimliliği artırmak, proje çalışanları arasında iletişimi güçlendirmek için yararlanılabilecek eşsiz bir program olan Mindjet MindManager çalışma yaşamında organizasyonu sağlamak için iyi bir seçenek. Program Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve PDF ile hazırlanmış tüm dökümanlar arasında senronizasyonu sağlayarak her ortamda belgelerde değişiklik yapılmasına da izin veriyor.

http://bc.vc/G7ddYt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.