Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

20 Şubat 2015 Cuma

Auslogics BoostSpeed Premium 7.8.0.0


Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara "evet" yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.

Auslogics BoostSpeed disk ve registy (kayıt defteri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows araçları paketi. Ödül almış bu program ile sisteminizdeki yavaşlama sorunlarını düzeltebilir, ilk kurulumdaki tazeliği ve yüksek performansı yeniden elde edebilirsiniz.

Özellikle Windows başlangıcı ve program çalıştırması gibi konularda bilgisayar kullanıcılarının derdi olan yavaşlık BoostSpeed içerisindeki Windows optimizasyon araçları ile çözüme kavuşuyor. İşletim siteminizin ayarlarını en hızlı çalışacak şekilde ayarlayabileceğiniz bu program ile ayrıca internet üzerinde tarayıcı ve e-posta istemcisi gibi programlarında çalışma hızlarını arttırmak için kullanabileceğiniz birçok araç bulunuyor.

http://bc.vc/9VCl5Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.