Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

24 Şubat 2015 Salı

Internet Download Manager 6.23 Build 1 Final


Internet Download Manager (IDM) ile indirme işlemlerinizi 5 katına kadar hızlandırabilir, yarım kalan işlemlere devam edebilir veya indirme işlemi programlayabilirsiniz. Herhangi bir nedenden ötürü oluşan kesintilerle akıllı devam etme özelliğiyle kaldığı yerden devam edebilmektedir. IDM, kolay arayüzü ve tüm tarayıcılarla entegre çalışmasıyla en popüler indirme yöneticisi olmuştur.

Internet Download Manager, diğer indirme yöneticilerinin aksine indirme işlemi sırasında indirilen dosyayı dinamik olarak bölümlere ayırır ve bağlantı kopması yaşanmadan indirme işlemini sonlandırır.

Proxy sunucuları, ftp ve httpd protokolleri destekler, firewalleri aşabilir, yeniden yönlendirmeleri takip eder, çerezleri kaydeder, dilerseniz sunucu girişi yapar. Internet Download Manager; Internet Explorer, Opera, Firefox, Avant Browser, Google Chrome gibi popüler tüm tarayıcılardaki indirilme işlemlerinde otomatik olarak devreye girmektedir.

Internete Download Manager'in diğer özelliklerini sayacak olursak; Türkçe dil desteği, zip dosyalarını indirmeden önizleme, download işlemleri için kategorizasyon özelliği, https desteği, geliştirilmiş virüs koruması.

http://bc.vc/6W4VVR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.