Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

29 Mart 2015 Pazar

Avast Internet Security 2015 v10.2.2215


Avast! Internet Security türkçe antivirus programı, virüslere, casus yazılımlara diğer kötü amaçlı yazılım türlerine karşı en iyi korumayı sağlamak için  geliştirilen bir yazılımdır. Avast! SafeZone™ ve yeni karma bulut teknolojileri ile tamamlanmış, eksiksiz bir antivirüs, antispyware, antispam ve güvenlik duvarı koruması sunar.

Ev Ağı Güvenliği Yeni!
Avast 2015 versiyonlarının yeni özelliklerinden bir tanesi olan ev ağı güvenliği sayesinde tek bir tıklama yaparak ev ağınızı potensiyel tehlikelere karşı taratabilirsiniz. Bu sayede ağınıza yada yönlendiricinize karşı gelecek saldırılar tespit edilerek engellenebilir. Bilgisayarlarınızı koruyabilmek için geliştirilen yeni özellik sayesinde koruma seviyenizi daha da arttırabiliyorsunuz.

Güvenli HTTPS Taraması Yeni!
2015 versiyonlarda karşılaşacağınız yeni özelliklerden bir tanesi de güvenli https site staramaları. Web kalkanı teknolojisi sayesinde HTTPS sitelerini zararlı ve tehdit edici içerikler için tarayarak kendi güvenli siteler listenizi oluşturabilirsiniz. Bu sayede sık kullandığınız banka veya benzeri siteleri güvenli listeye ekleyerek tarama yapmadan giriş yapabilirsiniz.

Tarayıcı Temizleme Geliştirilmiş!
Yeterli bilgisayar ve internet kullanım bilgisine sahip olmayan kullanıcıların en çok dert yandığı sorunlardan biri olan arama çubuklarını Avast 2015 ile kaldırabilirsiniz. Sadece sıkıcı olmakla yetinmeye bu araç çubukları (toolbar) aynı zamanda sizin ile ilgili tüm bilgilere erişerek, bu bilgilerin reklamcılara ulaşmasını sağlıyor.

Avast Browser Cleanup sayesinde istenmeyen araç çubukları ve arama ayarlarını sıfırlayarak, tarayıcılarınızı ilk indirdiğiniz gün gibi temiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Antivirüs ve Anti-Malware Geliştirilmiş!
Bilgisayarınızı virüs ve zarar verme amaçlı dosyalardan korumada oldukça başarılı olan Avast programlarının bu özelliği daha da geliştirilerek, bilgisayarınıza virüs bulaşmasını neredeyse imkansız kılıyor.
Güncel olarak yenilenen virüs veritabanı sayesinde tüm zararlı virüslere karşı maksimum koruma sağlayan Avast 2015, Dünya'nın en güvenilir antivirüs programlarından bir tanesidir.

Akıllı Tarama Teknolojisi Yeni!
Yeni özellik sayesinde sadece tek bir tıklama ile bilgisayarınızdaki hacker tehlikelerini, yazılım güncellemelerini, ev ağı güvenliğinizi ve bilgisayar işletim durumunu tarayabileceksiniz. Böylelikle tek bir tarama ile bilgisayarınızın, modeminizin ve yazılımlarınızın durumunu kolayca kontrol edebileceksiniz.

Avast 2015'in en güzel özelliklerinden bir tanesi olan akıllı tarama özellikle bu tür programları kullanmaya alışık olmayan kullanıcılara çok büyük kolaylık sunuyor.

Yazılım Güncelleme Geliştirilmiş!
Güncel olmayan yazılım ve programlar hackerların en çok sevdiği şeyler olmasına rağmen, pek çok bilgisayar kullanıcısı bu konuya özen göstermez. Bir programın yeni versiyonunun çıkması, eskisinde bulunan açık yada güvenlik sorunlarının kapatıldığı anlamına gelir. Bu nedenle kullandığınız yazılımların her zaman güncel olması hem sizin hem de bilgisayarınız yararlıdır.

http://bc.vc/lMJ0dO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.