Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

14 Mart 2015 Cumartesi

Malwarebytes Anti-Malware v2.04 Build 1028 Premium


Malwarebytes' Anti-Malware programı ile bilgisayarınıza bulaşıp yerleşen virüsler, solucanlar, truva atları, rootkitler, çeviriciler, casus yazılımlar ve malware denen kötü amaçlı tüm yazılımlara karşı sisteminizi taratıp temizleyebilirsiniz. Yaptığınız her taramada program sisteminizi tanıyarak işini daha iyi yapmaya çalışmaktadır. Yeni teknolojisi sayesinde kötü amaçlı yazılımları hızlıca bulur, sisteminizdeki etkilerini kaldırır ve engeller.

Programın Tarama Seçenekleri:
# Hızlı Tarama : Malwarebytes’ın hızlı tarama teknolojisini kullanarak sisteminizi en yaygın kötü amaçlı yazılımlar için tarar.
# Derin Tarama : Kullanıcı tarafından belirlenmiş tüm sabit disk sürücülerini analiz eder.

Malwarebytes' Anti-Malware, popüler antivirüs ve antimalware yazılımlarının bile çoğu zaman bulup yok etmekte etkisiz olduğu kötü amaçlı yazılımları temizleme kabiliyetine sahiptir.

Malwarebytes' Anti-Malware, Gelişmiş İzleme Motoru sayesinde (anlık korumalı ücretli sürümünde) her çalışan uygulamayı kontrol eder ve kötü bir işlem başlatmadan önce araya girerek işlemi sonlandırır.

Malwarebytes' Anti-Malware, gelişmiş Sezgisel Tanıma Teknolojisi (anlık korumalı ücretli sürümünde) sayesinde, sisteminizde olası tehlikeleri daha iyi analiz ederek tehlikeli işlem yapma ihtimali olan yazılımları önceden tespit edebilir.
Malwarebytes' Anti-Malware; yaklaşık 75.000 adet kötü amaçlı yazılımı tanıma özelliğine sahiptir.

http://bc.vc/AVKu5Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.