Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

10 Mart 2015 Salı

GiliSoft Video Editor 7.0.0


GiliSoft Video Editor ile videolarınız üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz. Program ile AVI, MPEG, H.264, SWF, MOV, WMV vb. formatta olan videolarınızı kesebilir, bölebilir ya da birleştirebilirsiniz. Video dosyalarınıza altyazı veya fligran ekleyebilirsiniz. Videolarınız için parlaklık , kontrast, renk doygunluğu gibi ayarlar yapabilmenin yanı sıra video dosyalarını döndürebir (rotation), video dosyalarına efektler uygulayabilirsiniz. Videolara müzik eklemek de program ile mümkün.

Bazı videolarda yer alan siyah ve isenmeyen alanları kesebilir, dosya boyutuna göre dosyayı bölebilme, aynı formatta olan videoları kolayca birleştirme, gelşmiş kesme özelliği ile dilediğiniz bir alanı kesebilme işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. 14 adet efekt bulunmaktadır (siyah-beyaz, kabartma, eski fotoğraflar vb.)

Desteklenen Formatlar (Giriş/input)
Video
3GP, 3G2, AMV, ASF, AVI, DAT, DivX, DV, F4V, FLV, H264, M1V, M2T, M2TS, M2P, M2V, M4V, MKV, MOD, MOV, MP2V, MP4, MPE, MPG, MPEG, MPV, MPV2, MTS, MTV, NSV, OGM, OGV, QT, RM, RMVB, TOD, TP, TRP, TS, VOB, VP6, WEBM, WM, WMV

Ses
AAC, AC3, AIFF, AIF, AMR, AU, FLAC, M4A, MKA, MP2, MP3, MPA, OGG, RA, RAM, VOC, WAV, WMA

Desteklenen Formatlar (Çıkış/Output)
Video
3GP, ASF, AMV, AVI, FLV, VOB, MKV, MOV, MP4, MPG, MTV, RMVB, SWF, TS, WMV

Ses
AAC, AC3, AIFF, AMR, AU, M4A, MP2, MP3, OGG, WAV, WMA

http://bc.vc/l7QC5p

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.