Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

8 Ekim 2013 Salı

Ace Translator v11.2.2.891


Ace Translator, internet bağlantısı gerektiren; bir dilden başka bir dile çeviri yapabilen bir programdır.
Kolay kullanımı ve basit arayüzü sayesinde İngilizce bir metni Çince, Felemenkçe, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Yunanca, Korece, Portekizce, Rusça ve İspanyolca dillerine çevirebilir.Ayrıca diğer dillerden de İngilizce'ye çeviri yapabilir. İngilizce harici Fransızca'dan da Felemenkçe, İngilizce, Almanca, Yunanca, İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca dillerine çeviri yapabilir.

Ayrıca diğer dillerden de İngilizce'ye çeviri yapabilir. İngilizce harici Fransızca'dan da Felemenkçe, İngilizce, Almanca, Yunanca, İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca dillerine çeviri yapabilir.

Program internet üzerinden çeviri işini gerçekleştirdiği için internet bağlantısına ihtiyaç duyulur. Programın içine TXT, HTML tarzında dosyaları açıp, bunları çevirebilirsiniz. Bu çevrilen metni TXT ve HTML olarak kaydedebilirsiniz. Kes, kopyala, yapıştır işlemleri yapabilir ve yazıcıdan çıktı alabilirsiniz.Üst kısma metni yazıp dili seçin (ya da yapıştırın). Alt kısımdan da çevireceğiniz dili seçip 'Translate' tuşuna bastığınızda çevirmeye başlar.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.