Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

13 Ekim 2013 Pazar

WonderFox Video Converter Factory Pro 7.0


Wonderfox Video Converter Factory Pro, video dönüştürme işlemini oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştiren, bunun yanında video düzenleme seçeneklerini de kullanıcılara sunan kullanışlı bir video formatı değiştirme programıdır.

Wonderfox Video Converter Factory Pro hemen hemen bütün video formatlarını birbirine dönüştürebilmektedir. Toplamda 121 adet video ve ses  formatını destekleyen program dönüştürme işlemini kalite kaybı olmadan gerçekleştirebilmektedir. Programın sahip olduğu Nvidia CUDA, Intel Core, AMD altyapı desteği programın hızlı dönüştürme konusunda iddialı olmasını sağlamaktadır. Bunun yanında toplu dönüştürme olanağı sunan Wonderfox Video Converter Factory Pro aynı anda 50 adet videoyu dönüştürebilmenize izin verir.

Wonderfox Video Converter Factory Pro mobil cihazlar ve oyun konsolları gibi cihazlar için hazır profiller içerir. Bu sayede karışık ayarlara girmeden cihazınıza uygun videoları saniyeler içerisinde yaratabilirsiniz.

Wonderfox Video Converter Factory Pro'nun video düzenleme seçeneklerine sahip olması bu işlemler için ek bir program kullanma ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Wonderfox Video Converter Factory Pro ile video kesme, video kırpma, video birleştirme, video efekti ekleme, videolardan görüntü yakalama gibi işlemler yapabilir, yaptığınız işlemler sırasında küçük önizleme penceresi yardımıyla değişiklikleri anlık olarak görebilirsiniz. Wonderfox Video Converter Factory Pro dönüştürme ve düzenleme işlemleri sırasında orjinal altyazıyı koruyabilmektedir.

Wonderfox Video Converter Factory Pro ile video ile ilgili hemen hemen bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.