Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

12 Ekim 2013 Cumartesi

ImTOO DVD Creator 7.1.3 Build 20130709


ImTOO DVD Creator yazılımı sayesinde DVD sürücünüzde bulunan ses ve video dosyalarını Windows bilgisayarınıza aktarabilir veya bilgisayarınızda bulunan ses ve görüntüleri DVD' ye yazdırabilirsiniz.

Program ile aktarma ve yazdırma işleminin yanı sıra video ve ses dosyalarını çeşitli formatlara dönüştürerek de yazdırma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ImTOO DVD Creator ile AVI, MPEG, DivX, WMV formatındaki dosyaları DVD Vob formatında DVD yazıcısına aktarabilir, DVD yazıcısında bulunan .vob dosyalarını AVI, MPEG, DivX ve WMV formatlarında bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

ImTOO DVD Creator' de bulunan çeşitli düzenleme araçlarını kullanarak video ve ses dosyaları üzerinde kesme, kırpma, sona birleştirme, çerçeve boyutu değiştirme, efekt verme, resim ekleme ve filmlere filigran ekleme gibi özellikleri de kullanabilirsiniz.

Ayrıca yazılım DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW özelliğine sahip DVD sürücüler ile çalışabildiği gibi dönüştürme ve aktarma işlemi sırasında NTSC, PAL, 4:3, 16:9 gibi görüntü özelliklerini de kullanabilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.