Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

26 Ekim 2013 Cumartesi

Gromada Videomach v5.9.14 Professional


VideoMach bir video düzenleme programıdır. Program sayesinde video görüntüleri üzerinde oynama yapılabilir. Yeniden adlandırma, boyutlandırma, farklı kaydetme ve çeşitli efektler eklenerek daha da hoş ve güzel olması sağlanabilir.Bir videonun belirlediğiniz kısımlarını çıkartıp alabilir, bir ses ve görüntünün ayrıntılı bilgisini alabilir, dahili oynatıcı sayesinde video oynatabilir, dışarıdan dosya listesi alabilir, dışarıya liste aktarabilir, ekran görüntüsü kaydedilebilir, görüntü üzerinde gri ölçekleme, karşıtlık, ton, parlaklık, gamma düzeltme, beyaz ayarı, yeniden boyutlama, yatay/dikey hizalama, döndürme, metin ekleme gibi çok sayıda eylem gerçekleştirilebilir.

Açmış olduğunuz bir video görüntüsünü kare kare sıralayıp istediğiniz bölüme çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Bu yapılan çalışma daha sonra farklı dosya türlerinde kaydedilebilir. Ayrıca dahili video oynatıcı ile yapılan çalışma ve video oynatılabilir. Program çok sayıda ses, resim ve video türünü destekler (AVI, MPEG, WMV, FLC, HAV, JPEG, PNG, BMP, DIB, TGA, PNM).

File > Open yoluyla bir dosya açılır. Açtığınız dosya üzerinde hem görsel hem de yazı olarak çeşitli değişiklikler yapılabilir. Örneğin bir video görüntüsüne kendi adınızı ya da şirket logosu eklenebilir. Yapılan bu çalışma kolay bir şekilde kaydedilebilir. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Birkaç denemeden sonra programın uzmanı olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.