Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

18 Ekim 2013 Cuma

Internet Download Manager 7.1


Internet Download Manager, Flashget sonrası yapılmış belki de en kapsamlı dosya indirme yöneticisidir. Program sayesinde dosyaları kolayca indirebilir, Rapidshare vb. sitelerde premium üyeliğiniz varsa üyelik bilgilerinizi girerek indirmelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Eğer indirmiş olduğunuz sunucu izin veriyorsa indirilen dosyayı indirme esnasında durdurabilir ve kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Youtube vs. gibi sitelerde izlediğiniz vidyoları kolayca indirebilirsiniz. Bunlara ek olarak program Türkçe dahil bir çok dili destekler. İnternet hızınızı sonuna kadar kullanır, normal Firefox ya da Internet Explorer dosya yöneticilerinden daha hızlı bir şekilde dosya indirebilirsiniz. Linkleri kolay bir şekilde programa alıp indirme keyfini yaşayabilirsiniz.

Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG vidyo içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kullanımı kolaydır.

Özellikler:
. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
. Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
. Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
. İndirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
. İndirme zamanını belirleme
. Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
. Özelleştirilebilir arayüz
. Hızlı güncelleme
. Sürükle-Bırak desteği
. İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
. ZIP önizleme
. FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
. Olaylarda ses çıkartabilme
. Komut dizisi kullanabilme

Versiyon Yenilikleri:
• Yüksek CPU ile alakalı bir hata düzeltildi
• Çeşitli sitelerden video indirme sorunu çözüldü
• Google chrome eklentisi değişti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.