Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

11 Ekim 2013 Cuma

SuperBox (Katılımsız Arşiv Yapma Programı)


Bu yazılım sayesinde kendi katılımsız arşivinizi veya format sonrası programlarınızı hazırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken yalnızca, katılımsız programları Software klasörüne atmak olacaktır. Programların boyutunu ve sürüm bilgilerini otomatik olarak alıyor. Size kalan yalnızca Software klasörüne program atıp kurmak. Yani biraz armut piş ağzıma düş gibi oluyor. Bu sizin için çok kolaylıktır. Yapan arkadaşlarımızın emeğine yüreğine sağlık. Deneme amaçlı bir tane program ekledim siz onu ister silin ister kullanın.

Yalnız şunu unutmayın ki kurulumu yapacağınız bilgisayarda, kuruluma başlamadan önce mutlaka uac'ı kapatın ve anti virüs programını devre dışı bırakın. Anti virs autoit virüsü gibi bir uyarı verirse aldırmayın. Katılımsız programlarda uyarı vermesi normaldir fakat siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Uyarıdaki açıklamaya mutlaka bakın, trojan, keylogger, truva atı yazısını görürseniz o dosyayı silin.

Windows 7 de UAC ı kapatmak:
Başlata tıklayın, arama kısmına uac yazın ve yukarıda çıkan Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştir yazısına tıklayın.
Seviyeyi en alta çekip Tamama basın.

Windows 8 de UAC ı kapatmak:
Denetim Masası -- Kullanıcı Hesapları -- Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştirin yazısına tıklayın
Seviyeyi en alta çekip Tamama basın.

Not: Kurulumlar tamamen bittiktn sonra ayarı eski haline getirin. Ve unutmayın ki ekleyeceğiniz programlar katılımsız değil ise sorun yaşamanız muhtemel olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.