Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

20 Ekim 2013 Pazar

Stardock WindowBlinds 8.1


Windows Vista ve Windows 7, 8 işletim sistemlerinin görünüşünü ve havasını değiştirip, kişiselleştirmiş, farklı bir Windows görünümü oluşturmak istiyorsanız WindowsBlinds sizin programınız. Windows’un grafiksel arayüz kısımlarının nerdeyse tüm noktalarını değiştirmenize imkan veren bir araç olan bu program ile kendi başlık çubuklarınızı, basma tuşlarınızı, başlangıç çubuğunuzu, radyo tuşlarınızı ve benzer daha birçok şeyi değiştirebilecek ve kendi kişisel temanızı oluşturabileceksiniz.

İsterseniz WindowsBlinds kullanarak işletim sisteminizi beğendiğiniz Mac, Linux gibi başka işletim sistemlerinede benzetebilirsiniz veya kendi benzersiz görünüşünüzü yaratabilirsiniz. Aynı zamanda bu programda bulunan SkinStudio ile kendi kabuklarınızı oluşturabilirsiniz.

Program görsel olarak hiçbir fazla bellek kullanımına da yol açmıyor. Bilgisayarınızdaki sadeliği bile kendinizin ayarlamasına olanak tanıyor. Hatta yeni model ekran kartlarıyla daha uyumlu çalışarak Windowsun varsayılan arayüzüne göre daha hızlı çalışabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.