Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

19 Aralık 2013 Perşembe

CCleaner Professional Edition & Business Edition v4.09.4471


CCleaner bilgisayarlarına bakım yaparak sisteminin ilk günkü hızına kavuşmasını isteyen kullanıcılar için geliştirilen bir sistem temizleme, optimizasyon ve bakım aracıdır. Program yardımıyla bilgisayarınızda yer alan gereksiz dosyaları silerek, sisteminizi çok daha istikrarlı ve performanslı bir hale getirebilirsiniz. Sistem temizliği konusunda dünya üzerinde birçok insanın bir numaralı tercihi olan CCleaner bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanmanız gereken en temel bakım araçlarını içerisinde barındırmaktadır.

Programın şık ve sade arayüzü üzerinde sizleri karşılayan Cleaner, Kayıt Defteri, Araçlar ve Ayarlar olmak üzere dört farklı bölüm bulunmaktadır.

Cleaner bölümü altında yer alan Windows ve Uygulamalar olarak iki farklı sekme yer almaktadır. Windows sekmesi üzerinde yapacağınız tarama sonucunda işletim sisteminiz üzerinde bulunan gereksiz dosyalar bulunarak kaldırılacaktır. Uygulamalar bölümündeyse tarayıcılarınız ve bilgisayarınıza kurulu olan yazılımlar tarafından depolanan gereksiz dosyalar bulunarak kaldırılacaktır.

Kayıt Defteri bölümü altında bilgisayarınızın bütünlüğünü sağlayarak sistem performansınızı arttıracak hatalar taranacak ve tümü teker teker giderilecektir. Düzenlenecek dosyalar arasında DLL dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları ve benzeri seçeneklerle ilgili sorun ve hatalara çözüm getirilmektedir.

Araçlar bölümü altında program ekle/kaldır, başlangıç uygulamaları, dosya bulucu, sistem geri yükleme ve sürücü temizleme özellikleri yer almaktadır. Program ekle/kaldır ile sisteminizde kurulu program ve uygulamaları yükleyip kaldırabilir, başlangıç uygulamaları ile sisteminiz açıldığı sırada otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları düzenleyebilir, dosya bulucu ile aradığınız dosyaları kolayca bulabilir, sistem geri yükleme sayesinde sisteminizi daha önceden belirlenmiş herhangi bir tarihe geri yükleme yapabilir ve sürücü temizleme özelliği sayesinde daha önce sabit diskinizden silinen verileri geri getirilmeyecek şekilde silebilirsiniz.

http://bc.vc/33y8Jk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.