Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

11 Aralık 2013 Çarşamba

Hard Drive Inspector 4.21 Build 189 Pro


Hard Drive Inspector, sabit diskinizin sağlıklı durumda olup olmadığını denetleyen bir yazılımdır. Özellikle yüklenen ve sonradan kaldırılan programlar diskin genel yapısında ileriki zamanlarda bir yavaşlık ortaya çıkartabiliyor.Modern sabit diskler SMART teknoloji sayesinde disk hatalarını tespit edecek şekilde geliştiriliyor. Bu teknoloji Hard Drive Inspector ile sabit diskin fiili ve performans durumunu çeşitli ölçümlerle izleyebiliyor. Program verileri analiz eder ve bu sayede kullanıcıya sabit diskin durumu hakkında bilgi ve uyarı verir. Bu sayede eğer disk kötü duruma gelmişse veriler kaybolmadan içindeki bilgiyi alıp yeni bir disk takmakta fayda var. Bu doğrultuda veri ve zaman kaybının önüne geçilmiş olunur.

Programı çalıştırdığınızda gelen pencerede disklerin genel yapısı gösterilir ve karşılarında genel sağlık durumu belirtilir. Bu kısımda her diske ait ayrıntılı bilgi de yer alır. Disk modeli, kapasite, toplam boş alan, açık kaldığı süre, sıcaklık durumu, SMART durumu gibi bilgilere erişilebilir. Disk bilgisinin raporu kaydedilebilir ve e-postayla gönderilebilir.

Program Türkçe dahil çoklu dil desteğiyle birlikte geliyor. Bu sayede programı kullanmak ve analiz sonuçlarını anlamak daha da kolay hale geliyor.

http://bc.vc/KgCEnL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.