Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

17 Aralık 2013 Salı

Windows 7 Manager 4.3.6 Final


Windows 7 işletim sistemi için geliştirilmiş olan bir sistem optimizasyon aracı olan Windows 7 Manager ile bilgisayarınızdaki hızlandırabilir, sisteminizi optimize edebilir, gereksiz dosyaları silebilir, disklerinizi birleştirebilirsiniz. Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarınızı günlük olarak temizleyebileceğiniz gelişmiş bir sistem aracı olan Windows 7 Manager ile sisteminizin güvenliğini de sağlayabilirsiniz. 30'dan fazla uygulama ile sisteminizi hızlı ve stabil çalışması için optimize eden 7 Manager sayesinde kişisel verilerinizi de koruyabilirsiniz.

Windows 7 Manager Özellikleri:
    Hızlandırıcı: Sistem performansınızı hızlandırıcı araçlar ile donanımınızı daha stabil çalışarak daha hızlı çalışmaya yönelten uygulamalar. Gereksiz sistem görevlerini iptal etme özelliği ile performans arttırıcı.
    Temizleyici: Hangi dosya ve klasörlerini disk alanınızı gereksiz yere doldurduğunu belirleyip bu gereksiz dosya ve klasörleri temizleyebileceğiniz bir sistem temizleme aracı. Ayrıca disk birleştirme özelliğinin yanı sıra registry birleştirme özelliği ile de kayıp, gereksiz kayıt dosyalarını temizleme özelliği.
    Kişiselleştirebilme: Windows başlangıcında çalışacak dosyalardan Windows 7 boot menüsüne, sağ klik menüsünün kişiselleştirilmesinden masaüstü düzenlemelerine kadar bir çok alanı kendi kişisel kullanımınıza göre düzenleyebilme imkanı.
    Güvenlik: Masaüstü, menüler, Windows giriş ekranı gibi bölümleri iyileştirerek zararlı dosyaların giriş yapmasını engeller. Gizlilik koruma özelliği ile de dosyalarınızı şifreleyerek korumanıza olanak tanır.
    Network: İnternet bağlantınızın hızını, paylaştığınız öğeleri, ve Internet Explorer tarayıcısını optimize eder.

http://bc.vc/P7U9aO



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.