Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

14 Aralık 2013 Cumartesi

Helium Music Manager 10.0.1 Build 12230 Premium Edition


Helium Music Manager, Windows uygulamaları için müzik koleksiyonu oluşturma ve düzenleme yazılımıdır. MP3, Ses CD'si, teyp ve diğer aygıtlardan topladığı müzik dosyalarını geniş bir koleksiyon yapmak için düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Helium Music Manager ile işlemleri adım adım yapabilirsiniz. Gelişmiş bir arama motoru sayesinde oluşturduğunuz albümlere kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Programın içinde yer alan dahili müzik çalıcısı sayesinde oluşturduğunuz koleksiyondaki müzikleri dinleyebilir ve çeşitli ses ayarlamaları da yapabilirsiniz.

Program bir internet bağlantısı yoluyla müziklerin etiket bilgilerini çeşitli internet kaynaklarından indirebilir. Bu sayede o şarkı/şarkıcı hakkında detaylı bilgiye de erişmiş olursunuz. Bu kaynaklar: CDDB/Gracenote, FreeDB, Discogs.com ve Google Image Search.

Müzik yöneticisi sayesinde müzik parçaları hakkında doğru ve hızlı bilgi alabilirsiniz. Şarkıcı, albüm, resim, parça bilgisi, dosya adından bilgi okunması, dosyaları otomatik olarak yeniden adlandırma, parça bilgisine dayanarak klasör yapısı oluşturabilme, rapor oluşturabilme ve yazdırabilme, güncelleme, çalma listesi oluşturma ve yönetme, MP3 dosyalarının kalitesini analiz etme gibi çeşitli özellikleri de mevcuttur.

Helium Music Manager tüm genel dosya biçimlerini destekler ve ayrıca güçlü bir ses yöneticisidir.

MP2, MP3, MP4, M4P, M4B, Ogg Vorbis, Windows Media Audio, FLAC, APE, Ses CD'si.

Helium Music Manager en bilinen Microsoft Access, Microsoft SQL Express/SQL Server ve MySQL veritabanlarını destekler. Düzenli ve büyük müzik koleksiyonuna sahip olmak ve binlerce kayıt yapma olanağı sağlar.

http://bc.vc/bpjGKN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.