Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

9 Aralık 2013 Pazartesi

Uniblue PowerSuite Pro 2014 v4.1.8.0


UNIBLUE Power Suite dünya çapında aldığı ödüllerle ve Microsoft tarafından tavsiye edilmekle öne çıkmaktadır. Bilgisayar kullanıcıları en çok bilgisayarın ağırlaşmasından yakınırlar format atarsın geçer ama bir süre sonra tekrar başlardı. bilgisayarı hızlandırmak için aslında bilgisayardan çok iyi anlamak gerekir ama günümüzde bir çok program bu işi yapıyor.

Bu program ise türünün en iyisi dünyada çeşitli ödüller almış bir program ve bu sürümde 3 eklenti bir yerde yapılmış (Driver Scanner+Registry Booster+Speed Up My PC 2009). Ayrıca microsoft bu programı partner program olarak tavsiye ediyor tüm windows kullanıcılarına.

Uniblue Speed Up My PC:

SpeedUpMyPC , bilgisayarınızı maksimum performansa ulaştırmak için ince ayarları eksiksiz olarak yapan bir araç programıdır. Kullanımı basit arayüzüyle gerçekten uzman olmanıza gerek kalmadı! Bir kaç tıklamayla bilgisayarınızı ilk kullandığınızdaki performansa kavuşturabilirsiniz, Internet hızınızı yükseltebilirsiniz ve system hatalarını minimuma indirebilirsiniz.

Uniblue Driver Scanner:

Driver Scanner: ile bilgisayarınızda kurulması muhtemel hatalı dirverlerinizi tespit ederek size listeleyip yenilerini update etmenize olanak tanır.Bir kaç tıklamayla driverlerinizi güncelleyebileceksiniz

Uniblue Registry Booster:

Registry Booster sisteminizdeki kayıt defterinde oluşan hataları tespit ederek onarıyor gereksiz kayıt girdilerini silip sistemin zinde kalmasını sağlıyor ayrıca defrag özelliği ile kayıt defterini birleştirebilirsiniz. bu arada siztemde hata oluşmasını önlemek açısından her düzenlemede program 1 örnek alıyor ki sistemi geri döndürebilirsiniz.

Programın Fayaları:
# Bilgisayarınıza üstün işlem gücü
# İndirmeleri hızlandırmak için Internet ayarlarınızı en iyi hale getirme
# Yavaşlamayı ve donmayı öngören ve önleyen akıllı öneri sistemi
# İyileştirilmiş emniyet ve özelinizin korunması
# Yaklaşılmaz kullanım kolaylığı

http://bc.vc/9GTkMO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.