Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

12 Aralık 2013 Perşembe

Freemake Video Converter 4.1.2


Videoları ücretsiz olarak ücretsiz video dönüştürücümüzle AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, SWF, 3GP, DVD, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android biçimlerine dönüştürün, DVD ayıklama ve yazma işlemlerinizi gerçekleştirin, ve Youtube'a yükleme yapma işlemleriniz halledin.

*Ücretsiz olarak iPod, iPhone, iPad, PSP, PS3, Android biçimlerine dönüştürün

Videoları Apple, Sony ve Android aygıtları için iyileştirin. Videoları iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PS2, PS3, BlackBerry, Xbox, Apple TV, Android taşınabilir aygıtları, akıllı telefonlar, vs. için ücretsiz olarak dönüştürün.

*CUDA ve DXVA ile en hızlı video dönüştürücü

En hızlı video dönüştürme ve daha az işlemci kullanımı için gömülü olarak CUDA ve DXVA teknolojisi desteğini barındıran tek ücretsiz video dönüştürücüsü Freemake'tir. Yazılım otomatik olarak en iyi çevirme parametrelerini algılar ve daha iyi dönüştürme sonuçları için CUDA ve DXVA'yı kapatır ya da açar.

*DVD Yazdırın - 40 saate kadar!

Diğer yazılımların aksine, bizim video dönüştürücümüzde iki saat sınırlaması yoktur ve DVD videoları standard DVDlerde 20 saat, Çift Katmanlı DVDlerde en fazla 40 saatlik olarak yazdırabilir. Ücretsiz video dönüştürücümüzle DVDlerin birden fazla nüshasını oluşturabilir ve çıktıyı bilgisayarınıza ISO kalıbı ya da DVD klasörü olarak kaydedebilirsiniz.

*Altyazı Destekli Ücretsiz Video Dönüştürücüsü

DVD, MKV, MOV dosyalarını ücretsiz olarak herhangi bir biçim ya da aygıta uygun olarak gömülü altyazıyla birlikte çevirebilirsiniz.

*Slayt Gösterileri ve Görsel şovlar hazırlayın

Fotoğrafları ve MP3'leri arkaplan müziği eşliğinde slayt gösterisi haline getirin. Slayt gösterinizi düzenleyin: fotoğraf ekleyin, silin, karıştırın, panorama etkisi verin. Müzik görsel efektleri oluşturun ve YouTube'a fotoğraflarınızı ücretsiz olarak yükleyin!

*Kes, Birleştir, Döndür, Boyutu Sınırla, En-boy oranını ayarla

Dosyanızdan video parçaları kesin. Videoyu döndürün veya çevirin. Birçok videoyu tek bir dosyada birleştirin, bölümler arasına geçişler ekleyin. Çıktı dosyasının boyutunu istediğiniz gibi sınırlayın (örn. 700 Mb, 1.4 Gb, 4.7 Gb). Çıktı videosunu istenilen en boy oranına göre ayarlayın: siyah çizgiler ekleyin, genişletin, yaklaştırın, oto-ayarlayın.

http://bc.vc/fD4vJH

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.