Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

11 Aralık 2013 Çarşamba

ParetoLogic RegCure Pro 3.1.7.0


ParetoLogic RegCure bir kayıt defteri temizleme yazılımıdır. Windows işletim sisteminin kök dosyalarını yapısında bulunduran “Kayıt Defteri Düzenleyicisi” zamanla gereksiz girdilerle dolmakta ve işlevini tam olarak yerine getirememektedir. Bu sorun da Windows’unuzun komutlarınıza geç tepki vermesine, geç açılıp kapanmasına, yavaş işlemler yapmasına ve daha birçok olumsuz duruma neden olmaktadır.RegCure yazılımı kayıt defterinizi taramadan geçirerek gereksiz verileri tespit etmekte ve bunları güvenli biçimde temizlemektedir. Bu sayede şişen kayıt defteri daha düzenli hale gelmekte ve sisteminizin kararlı biçimde çalışmasına olanak tanımaktadır. Temizleme işleminden sonra sisteminizin eskisinden çok daha iyi çalıştığını gözlemleyebilirsiniz.

Kayıt defterinizi temizleme işleminin yanı sıra hasarlı alanları onarma işlevi de gören yazılım bu sayede iyi bir sistem iyileştirmesi yapmaktadır. Dahili bir “Başlangıç Yöneticisi”(Manage Startup) içeren yazılımla, sistem açılışında kendiliğinden başlayan uygulamaları düzenleyebilir, istediklerinizi kaldırıp, yenilerini ekleyebilirsiniz.

Kayıt defteri üzerinde gerçekleştirilebilecek yanlış işlemler büyük sorunlara yol açabilir. Bu nedenle yazılımın kendiliğinden almış olduğu yedek dosyalarını kullanabilirsiniz. Her ne kadar yazılımının kullanımıyla sorun çıkma ihtimali düşük olsa da alınan yedekler güvende olmanızı sağlamakta, istediğiniz zaman bu yedekleri kullanarak kayıt defterinizi eski bir noktaya alabilme şansını sunmaktadır.

http://bc.vc/vTGpAd

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.