Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

20 Aralık 2013 Cuma

Outpost Firewall Pro 9.0.4535.670.1937 Final (x86x64)


Bir çok özelliğe sahip bu firewall (güvenlik duvarı) programı isteğe bağlı olarak ziyaret ettiğiniz sitelerde veya aldığınız e-postalardaki zararlı scriptleri, reklam pencerelerini, vb.. size zarar veren şeyleri engelleyebiliyor. Size yapılan saldırıyı algılayıp saldırıyı yapan bilgisayarı 15 dakikalığına sizden uzaklaştırabiliyor. İsteğe bağlı olarak bu süre artabiliyor. Programın Hassaslık ayarları sayesinde en küçük ping’leri ve port taramalarını bile algılayıp yapanların size ip’sini veriyor. İnternete ulaşmak isteyen her türlü programın adını ve bağlanmak istediği adresi size iletiyor. İsteğinize bağlı olarak o programın internete bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz. İnternet bağlantısına izin verdiğiniz programlardan birinin kodları değişirse size uyarı veriyor ve bir daha soruyor: “İnternet bağlantısını vereyim mi?” Daha birçok özelliği olan bu programı şiddetle tavsiye ediyorum.

Outpost Firewall Pro – dünyanın en ünlü güvenlik yazılımları arasındadır ve bilgisayarınızı e-postadaki zararlı betiklerden(script), reklam pencerelerinden, internet solucanlarından, casus yazılımlardan, truva atlarından ve bilgisayarınızı ele geçrimeye çalışian hackerlardan koruyan bir güvenlik duvarıdır. Outpost Firewall Pro güvenlik, denetim, gizlilik ve kolay kullanım olanağı sağlar.

Yazılım hacker saldırılarını algılar ve onları engeller, bilgisayarınızdaki bilgileri korur, web’de güvenli sörf yapmanızı sağlar ve gelen kutunuzdaki internet solucanı etkinliklerini durdurur.

Outpost, gizlilik modunda hackerlara gözükmez. Bunlara ek olarak açılır pencereleri (pop-up) ve reklamları engelleyerek sayfa açılışını hızlandırır ve daha zevkli sörf ortamı sunar. Kullanıcı yararı için Outpost güncellemeleri yeni tehditlere karşı korumayı garanti eder.

Internet tehditlerle doludur: Internet solucanları, casus yazılımlar, truva atları, hijacker’lar ve daha başka ziyancılar. Bunların hepsi sistem hatalarına, düşük sistem başarımına ve diğer tehditlere açık kapı bıran bir sistemin oluşmana neden olur. Outpost Firewall Pro bütün bunlara engel olacağı gibi internet trafiğinizi izler ve bilgisayarınızdan veri gönderen programları izlemenizi sağlar.

http://bc.vc/ibbvfk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mesaj yazdığınız için teşekkür ederim.